Mange baller i lufta!

Hei på dere! Alt bra?

Denne frøkna har litt for mange baller i lufta akkurat nå. Det gjelder å sjonglere de riktig nå for å ikke miste noen. Første prioritet nå er å få butikken ferdig og style den opp. Vi mottar så mye fine varer hver dag nå at jeg går snart spinnevill. Desverre rekker ikke tiden til å knipse bilder og dele med dere på facebook, instagram, blogg og nettbutikk. Men med tunga rett i munnen så kommer vi dit veldig snart. Butikken er snart ferdig oppusset, bare noen småting igjen. Nå gjenstår bare en liten overraskelse til våre kunder, gled dere! Dette blir så fint for butikken og konseptet. Hoho, jeg skal både fortelle og vise dere snart!

Jeg sitter med en ny FIN bestilling til butikken, så jeg får hive meg rundt her. Nå kommer det snart enda mer fine varer, hvor skal dette ende? Hjemmet vårt skal fikses og ordnes til helga. Gleder meg. Her trenger det et skikkelig røsk for denne frøkna har ikke vært så mye hjemme i det siste.

Fin kveld til deg!

Margit ♥

2 kommentarer
  1. Flott hjem du har!
   Har fått totalt interiørdilla de siste månedene, så da snuser jeg masse rundt på blogger hvor dette er innholdet! Din er en jeg stadig må inn å se på! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg