Kveldssysler!

Fredagkveld♥

Har du noen spennende planer for helgen? Jeg elsker tanken på at hele helgen ligger foran meg. En helg uten jobb, reise eller de helt store planene. Denne helgen skal vi bare kose oss som familie, fikse litt på rommet til Marielle og se på mannen kjøre rally. Imorgen durer jeg og barna til Rudskogen for å se mannen og Olga i farta. Gleder meg til å se Olga i full driv. For de som titter innom her for første gang, så er Olga mannens rallybil. Jeg døpte henne Olga siden hun er en god gammel dame i sin beste alder med brede hofter og mye krutt:) I will show you!

Siden mannen har reist i forveien har jeg huset for meg selv ikveld. Og hva gjør en interiørgal turbo mamma da? Jo, hun vasker, rydder, fikser og stæsjer. Jeg lager HØST på kjøkkenet. Noen snikbilder ble det fra den koselige kroken vår, fylt med stearinlys. Det er ikke så mye som skal til for å endre et rom fra en årstid til en annen. Vil du se hvordan jeg gjør det? 

Jeg skal ta bedre bilder i dagslyset, men jeg måtte bare vise litt!

 

Imorgen kommer jeg til å være så støl, kjenner det allerede nå. Igår fikk jeg inn en deilig benøkt på gymmen, mens idag ble det en god løpetur sammen med vesla. En uke siden sist tur, kjenner jeg har savnet det veldig.  Det er så deilig å kjenne seg sterkere og sprekere enn på lenge! Jeg jobber meg sakte men sikkert gjennom denne prolapsen jeg hadde i ryggen for et lite år siden. De smertene jeg har hatt skal jeg ikke ha igjen. Daglig har jeg stiv, vond og smertefull rygg men det kommer seg bittelitt. Målet mitt er å bli helt frisk og skikkelig sterk. Det gjelder bare å ikke gi seg! ♥

 

GOD HELG!

Margit

7 kommentarer

Siste innlegg