høsttyling på kjøkkenet!

God kveld fra kjøkkenet♥

Håper tirsdagen har vært fin. For min del har det vært en veldig fin dag. Mye å gjøre på jobb, mye unnagjort og en fin ettermiddag med jentene mine. Rutinene i heimen begynnner å sitte og alle har vendt seg til de. Det har tatt litt tid å få dagene til å gå på gli uten for mye sure miner og gråt. Med en barnehagejente, en skolejente og en mamma med butikk krever det sitt siden mannen jobber borte. Nå er alle uthvilte, forberedte og klare for en ny dag. Whats the key? Planlegging, gode rutiner og tålmodighet♥

I helgen fikk jeg stylet kjøkkenet til høst. Valget falt på blått, en god blanding av mørkeblått og lyseblått♥ Det siste året har jeg fått slik sansen for den blå skalaen, før var det rosa, rosa og rosa. Hele huset vårt har jeg holdt i en fin fargeskala av jordfarger, i kalde farger. Det sprer seg fra hvitt, grått og lin. Dette gir en fin lunhet og et enkelt lerrett å jobbe med. På en enkel og forholdsvis rimelig måte endrer jeg stylingen fra årstid til årstid, og litt etter humor. Den enkleste måten å endre uttrykket på er ved hjelp av tekstiler, selv er jeg kjempeglad i puter! Jeg har en fin samling av puter i en “ren” fargeskala som hvit, lin, grå og metaller. Deretter tilsetter jeg en farge og evt et mønster for å skape en steming. I høst falt valget på en mørkeblå volangpute og blomstrete puter i blåtoner, de andre putene hadde jeg fra før.

Når det kommer til selve interiøret kjøper jeg gjerne gjenstander med litt størrelse, jeg liker ikke så mye nips. Små telysestaker og annen småpynt setter jeg sammen på et fat, det virker ryddigere. Mange av lyktene og fatene mine kan jeg lett style etter sesong ved hjelp av kongler, mose, julekuler, skjell, roser, bånd osv. Da slipper man å bytte de store tingene. Kjøp heller de store tingene du virkelig ønsker deg og endre de etter årstid, eller bare bytt plass rundt om i huset.

For å få en rød tråd i stylingen velger jeg gjerne kubbelys, brikker/løpere, servietter og små telysholdere i samme farge som putene. Blomster er veldig viktig i vårt hjem. det skaper hygge. Jeg elsker å matche de til resten av interiøret og gjerne årstiden. Denne gangen ble det en hvit hortensia, ikke bare er det er stor favoritt, men det er ikke så mange blå blomster jeg liker. 

Interiør Riviera Maison: Servietter // Rottingbrikker // Rottingfat // Serviettholder // Champagnekjøler // Hurricane liten

Tekstiler: blomstret pute blå // volangpute blå // løper blå // pute lin

 

Har du stylet hjemmet for høst?

 

Klem fra Margit

2 kommentarer

Siste innlegg