Livet på landet

Før jul kommer det ut en nydelig interiørbok
“Livet på Landet” er en hyggelig norsk interiørbok i den nostalgisk romantiske landstilen, full av tips og gode råd til hvordan å lage denne stilen selv. Vi følger livet på landet gjennon alle årstider, og blir dessuten presentert for oppskrifter på småretter og godt drikke underveis. Alle husets rom blir omtalt, i tillegg til hage og uterom.. Vi blir invitert inn i mange landlige hjem hvor fellesnevneren er at eierene selv har tatt ansvar for lekkert interiør og personlig design.
Boka, i stort format, har 200 sider med over 500 stemningsfylte bilder. Flott, matt kvalitet med stivbind. Den er spekket med inspirasjon, kuriositeter og fristende oppskrifter. Den skal selges i interiørbutikker over hele landet.
Forfatterne er to damer i sin beste alder, som lever det gode livet på landet og elsker den sjarmerende landstilen og blandingen mellom nytt og gammelt.
Heidi har i snart 20 år drevet interiørbutikken Bryggerhuset på gården der hvor hun bor, og deler gjerne sin interiørerfaring med andre.
Cathrine er utdannet møbelsnekker og bruker sine kreative evner både på nye og gamle møbler. Hun gir oss tips og råd til spennende prosjekter.
Veiledende utsalgspris på boka er kr. 399,00
Ønsker du å lese mer om den så se her 
Boken er å få kjøpt i et begrenset antall i butikken eller nettbutikken min
Kan forhåndsbestilles!

1 kommentar
  1. Hei! Flott blogg du har! 🙂

   Legger meg til som følger jeg 🙂 Og håper du ikke har noe imot at jeg linker til bloggen din?

   God helg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg