Foreldresonen!

 Hei og Hopp!

 Hovedbadet er completed!
Jeg synes løsningen med å flislegge boblekaret ble lekkert. Ønske mitt var et badekar med løveføtter, men nå angrer jeg ikke på at min kjære fikk bestemme her. Får trøste meg med at jeg slipper å vaske under karet. *smiler*
 Innredningen er montert og listet inn. Skal bli deilig med så mye skapplass!
Sokkelen under skapene var for kort. Istedenfor å vente på en ny laget snekkeren og murer’n en sokkel av treverk som ble flislagt. Da holder sen seg også bedre ift vann ol. 
Smart løsning gutter!
 Soverommet vårt. Fant ikke bilde av veggen til ventre som har samme tapet, men med mønster.
 Prikken over i’en!

 Fargen på tapeten er tilnærmet marrakesh, og med små sølvstriper. 
En veldig behagelig farge.
Åpningen lengst unna er til walk-in, døren til badet er nærmest.
Flere bilder kommer uten alt ROTET!
Siste uke i gamle huset er ikke feil nå! (forhåpentligvis)
Gladklem fra
 
Nei, nå må jeg tilbake til pakkingen. Har jeg sagt at det er noe av det værste jeg vet? Godt jeg har et nytt hus i vente, det gir motivasjon. Giret opp til 5.gir jeg:)
8 kommentarer
  1. Nei, har du sett. Her går det jammen meg unna. Vi skal også flise inn hjørnekaret, det må jo være veldig lettstelt da. Slippe å krabbe under karet for å gjøre rent, ikke minst få tak i små leker som har trillet under der;)).

   Tenk at dere starter med litt flytting allerede til helge da.. Morsomt;). Hos oss regner snekkerne med å gjøre seg ferdig ila førstkommende helg. Vi har 9 juni som dato for husovertakelse vi da. Men, har planer om å slytte litt inn i kjøkkenskapene, når hele kjøkkenet er ferdig satt opp. Mangler fortsatt øya pga et feilplassert rør, som nå er rettet opp og må fliselegges rundt før øya kommer på plass;). Så det nærmer seg for oss også..;)).

   Skjønner hva du mener med pakking altså. Sliter litt selv der i grunn. Blir litt sånn stykkevis og delt for tiden. Men, sånn er det nå med alle avslutningene som er her og der for øyeblikket;).

   Gleder meg til enda flere bilder fra huset deres;).

   Klem fra Marilinn

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg