Kosesofa♥

God Lørdag!
En fantastisk uke er over!
Butikken er blitt som NY med ommøblering, ny innredning, masse nyheter og kjøpeglade kunder både i butikk og på nett. Tusen takk til dere ALLE!
Damenes Aften ble super på alle måter. Fått tilbakemelding fra flere kunder at de ønsker en ny aften snart, det kan jeg love dere:)
 
I hallen står et av mine favorittmøbler: en rotting sofa med høøøøy rygg!
Deilig å slenge rompa nedpå ved av/påkledning og en fryd for øyet. Så den på interiørmessa januar 2011 og måtte bestille den allerede da. Litt over ett år har den stått pakket inn på lager, spennende da den skulle åpnes. 

Love at first sight
I hallen mangler det mye. 
Et stort helspeil må på plass et sted, liker å speile meg før jeg skal ut døren. Ønsker meg et med drivved-ramme, vil matche sofaen godt. 
Over sofaen mangler det noe…kanskje en klokke?
Idag ble jeg og min kjære enige om å finne en knaggrekke til å ha rett innenfor inngangsdøren. Siden han liker å henge jakken på sofaryggen. Og det liker IKKE mor selv *smiler*
Ny pute med teksten Keep calm…finnes
her
Fortsatt God Helg kjære leser!
 Sofaklem fra

6 kommentarer
  1. Den sofaen var kjempe fin! Og tror jeg må innom nettbutikken å kikke på litt puter gitt.. ;o)Likte veldig godt fargen på flisene dere har i hallen og, kan jeg spør hvilken leverandør de kommer fra?

   Ha en nydelig søndag!

   Anette

  2. RÅKUL sofa! Ser ut til å passe helt PERFEKT i hallen deres! Og jeg må bare si FY FLATE så lekkert dere har fått det i huset deres! Det kjøkkenet…. Utrolig stilig, og så deilig at det er praktisk også. Det bare må bli morsomt å lage mat her 🙂 Butikken din blir også bare finere og finere, du er dyktig Margit! Synes det er så gøy at det går så bra, flott at noen tør å satse litt 🙂 Stå på, stikker innom en dag igjen jeg veit du 😉 Og koppene fallt i smak 🙂 Klem Gry

  3. Hei igjen:D. Du verden så flott dere har fått det. Likte også VELDIG godt sofaen i hallen deres. Skulle gjerne hatt plass til den der;). Flott for meg at du selger den midterste puten i sofaen, for jeg har vært på utkikk etter en slik en liten stund;). Burde selvfølgelig vært en tur i butikken din vettu. Ikke mange milene opp dit;).

   Her går det ikke akkurat i turbofart når det gjelder pynting i huset… Men, har iallefall fått bort noen esker fra penstuen da. En god start iallefall;).

   Ps. Hvis du har noen tips til hva slags farger jeg kan kombinere med fargen SKAGEN på kjøkkenet, så er det bare å roooope ut. For jeg begynner å angre en bitteliten smule på fargevalget på kjøkkenet… Skulle valgt Wet sand vettu… Sukk;).

   Ha en god søndag videre. Skal se om jeg kan få mekket sammen et innlegg iløpet av kvelden;).

   klemklem fra Marilinn

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg