10 minutter alene..

…før jeg skal vekke storesøster.
Lillesøster har fått mat og blitt lagt igjen. Merkelig hvordan hun sover hele natten og allikevel må hun alltid legges rett etter mat og skift. Godt med noen minutter alene, bare jeg og kaffekoppen
 
 Bilder fra butikken kommer litt senere enn lovet.
Min fritid er snever for tiden med mye å gjøre + en litt mer krevende bebis enn vanlig. Fant i går ut at hun har 3 tenner på vei, en nede og to oppe. Alle godt ut på siden, kan se ut til å være jeksler..
Trodde ikke det kom før de var over året??
Butikken min har en ganske stor Greengate-avdeling, da vi selger en del av det. Den tidligere disken er nå blitt “kjøkkenbenk”. Synes det ble så fint med egen kjøkkenkrok og alt som hører med der.
Små og store sitteplasser til kaffekundene finnes rundt i butikken og på terrassen ute. Er det dårlig vær flytter vi inn en del av utemøblene, kundene skal da slippe å stå:)
     

 For kaldere dager kan vi fyre på peisen. God stemning!
Men først vil vi ha sommer.
 
har fått inn en rålekker pute, hvit med strass fjær!
Litt glam er ikke å forakte. Tror jeg må shoppe litt igjen.
 
Nå må jeg hive meg rundt her. Eldstemann skal på uteuke i bhg, jeg og lillemor skal på trening før vi skal en tur innom butikken. Lokal-TV intervju igjen.
Gleder meg som en liten unge til å komme i butikken igjen, rart å ha åpnet “ny” butikk og ikke være der daglig. Men min tid kommer så altfor fort, så inntil da må jeg nyte dagene hjemme.
 
Happy Tuesday!
 
 
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg