Kosemosekroken!

God kveld!
Nå er jeg akkurat ferdig med regnskapet, sjekket-sortert-notert-og ført til fingerspissene. Baaaaah….så kjedelig, men så nødvendig. Jeg elsker å ha kontroll så det er deilig når det er ført og ferdig.
Nå er det Farmen i bakgrunnen og jeg koser meg med litt blogging før senga kaller.
Jeg må alltid se i et interiørblad, rydde i noe eller sitte med PC når jeg ser på TV, bortsett fra om jeg ser på film. Har ikke roen til å bare se på TV, flere som har det slik?
Idag har jeg fått opp julegardiner på kjøkkent og pakket ut endel julepynt. Men det er akkurat som jeg ikke vet hvor jeg skal begynnne, hva skal opp og hvor? Som jeg nevnte har vi veldig mye pynt så i år skal jeg være selektiv med hva som får bli i Villadrømmeverden:)
Den hvite skjenken vår havnet bak godstolene, likte denne løsningen bedre. Nå mangler det noe fint på veggen over sofaen. Jeg vet akkurat hva og mannen var enig så da gjelder det å få lurt han til helga. 
For opp skal det! 
Imorgen blir det mer julepynting. Tenk at vi snart sklir inn i desember måned, synes det ikke er lenge siden vi hadde en fantastisk sommer. Snøen har fortsatt ikke kommet hit, egentlig helt greit bare den kommer før jul. 
Ønsker deg en fin uke!
4 kommentarer

Siste innlegg