Lillejulaften: Julefreden senker seg over Villa Drømmeverden

Hei på lille julaften!
Da står julen 2013 for døren og her har julefreden senket seg. 
Det hadde jeg nesten ikke trodd siden jeg jobbet til og med igår. Lange dager på jobb og lite tid til noe hjemme. Mye av forberedelsene gjorde jeg unna de to første ukene i desember, godt var det.
Nå sitter jeg i stolen uten altfor mye jeg MÅ gjøre. Lykke:)
Etter jeg kom hjem fra jobb igår satte mannen juletre inn i stuen. Men før han kom så langt måtte vi ommøblere hele stuen. Vi ønsket å ha juletre i samme kroken som ifjor, hvor lillemor nå har sin lekeplass. Dette skapte litt hodebry siden lekeplassen måtte flyttes. Etter noen runder rundt i stuen med møblene satte vi like greit sofagruppen og kosekroken med stoler sammen. Dette resulterte i en skikkelig stor og fin kosekrok!
Dette blir perfekt på julaften, alle kan sitte samlet med kaffe og julekaker/godis.
Nesten så jeg får lyst til å ha det slik etter jul også, men vi får se. 
Jeg har blitt stresset bare av tanken når kunder forteller at de blir 12, 14 16 eller flere på julaften. Igår telte jeg opp hvor mange vi blir her, ikke mindre enn 10stk. Men det har ikke stresset meg i det hele tatt. Snakk om å være distre:)
Litt mer rødt har sneket seg inn i stuen. Jo nærmere jul vi kommer jo mer har jeg lett etter julefølelsen. Da må rødt til skal jeg finne den. Ute er det grønt, solen skinner og fuglene kvitrer. Kanskje ikke så rart at julestemningen ikke kommer?
Nå skal vi pynte juletre, alle 4. Pernille har mast i hele dag, hun er helt over seg at forventning. Julen med barn er herlig!
Her kan dere se lekeplassen til veslemor, fint inngjerdet. Hun putter alt i munnen og er overalt. Nå føler vi oss litt mer trygge.
Jeg vil takke alle som har handlet i Drømmeverden nå til jul og i 2013, både i butikk og på nettbutikken. Jeg er så takknemlig og gleder meg til hver dag på jobb, og ikke minst til et nytt år hvor jeg er tilbake på jobb. Butikken ser nå ganske tom ut iforhold til starten av november, noe som viser at varene har strømmet ut denne julen. Fantastisk!
Jeg kan nå se frem til vareopptelling (som jeg hater) og masse nytt som kommer inn på nyåret. Ingenting er bedre enn det. 
Egentlig er det ganske kult å vite hva veldig mange får til jul iår, og jeg lover dere at det ligger mange fine gaver fra Drømmeverden under mange jultre i år! Både lokalt og rundt i Norges land. 
Fikk regning fra posten igår og den viser at vi har sendt mange pakker.
TUSEAN TAKK til alle mine kunder!
Her i Villa Drømmeverden blir det nå juletrepynting, gløgg og julemusikk.
GOD JUL mine lesere!
Nyt dagene sammen med de som betyr mest.
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg