Nytt år, nye muligheter

God morgen NyttårsAften!
Tenk idag skriver vi den siste dagen i 2013. 
Dette har vært et fantastisk år med mye glede, men også et tøft år med mye frustrasjon og tårer.
 

 
2013 er et lykkens år for min familie. Vi var så heldige å bli foreldre til nok en nydelig pike, som kom 3uker før tiden og gjorde starten på 2013 ganske hektisk. Og siden har hun holdt liv i oss alle her hjemme ved å være i 110…Herlig liten frøken med steker meninger:)
2013 var også året hvor min kjære fridde til meg. Tenk at mannen som ikke skulle gifte seg snudde på flisa. Meget meget fornøyd med den!
 

 
2013 har også vært et tøft og utfordrende år for meg.
Det å drive butikk samtidig som man skal ha barn og ut i permisjon er ikke lett. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg synes det har vært DRITTØFT. (unnskyld uttrykket, men det er sannheten). Ikke bare skal man følge opp bedriften, bestille varer, gjøre regnskap, svare på mail og følge opp leverandører. Men man skal også samtidig prøve å nyte den nyfødte, komme seg til hektene og finne en hverdagsrytme som passer familien. Heldigvis var jeg i kjempeform etter fødsel og var til og med på gave og interiørmessen da lillemor var 9dager gammel, sammen med henne selvfølgelig. Jeg føler at jeg  fant en “arbeidsrytme” ganske fort som passet meg og den lille. Hun sov og jeg jobbet. I tillegg har jeg sittet med macen i fanget stort sett hver kveld for å få ting unna.
Det er ikke bare det administrative jeg har bedrevet 2013 med. 
Sent i 2012 fikk jeg tilbud om et nytt lokale i Åmot sentrum. Etter en liten tenkepause var jeg overbevist, butikken skal flyttes til våren. Jeg må bare føde litt først:)
 
Og sånn gikk det til. Mellom amming, bleieskift og våkennetter fikk jeg ryddet, vasket og pusset opp lokale vi er i idag. Jeg angrer ikke, men hadde jeg hatt en snev av fornuft hadde jeg ikke tatt på meg den oppgaven. Lokale så ikke veldig bra ut ved overtakelse, men med min lille touch synes jeg det har blitt helt perfekt. Mannen mente det var mye som skulle til for å skremme meg, etter at han var på besøk i lokale første gang. Tihi…men han vet jeg har rett:)
 

Det har ikke vært lett å drive en butikk uten å fysisk være til stede der selv. 
Takket være helt fantastiske ansatte har dette gått overraskende bra! 
Jeg og ass.butikksjef har hatt mange telefonsamtaler underveis, dette har vært viktig for at jeg kunne holde meg oppdatert og holde driften igang. Vi har nærmest løst verdensproblemer:)
Tross i ganske full kontroll fra min side, flinke ansatte og nytt lokale har jeg flere netter ligget våken. Hvordan går egentlig butikken, har vi nok varer, for mye varer, kan regninger betales, lønn til ansatte, hva med markedsføring, nye ideer, nye merker, flytte om… Ja, i det hele tatt!
Etter en lang permisjon kan jeg nå se meg tilbake og tenke at jeg KLARTE DET!
Jeg har lønnet ansatte, varer kommer inn og flyr ut, ordre kommer inn i nettbutikken hver dag, kunder besøker Drømmeverden, kaffegjester sitter ofte i kaffebaren, antrekk prøves og kjøpes, og tallene øker for hver måned etter flytting..
Jeg er kjempestolt, Drømmeverden har overlevd og vel så det!
Nå ser jeg såååå frem til 2014.
Nytt år med mange nye spennende ting som skjer med Drømmeverden. 
Føste og en av de beste nyhetene er at vi får inn varer fra Riviera Maison om kort tid. Herremin som jeg gleder meg. Jeg satt å tittet på alle bildene jeg tok på RMs showroom i Nederland. Jeg bobler nesten over av inspirasjon og glede, nesten litt uvirkelig at de flotteste produktene kommer til min butikk.
Jeg har definitivt nådd ett MÅL for butikken!
RM har vært min favoritt i 6år, nå skal jeg få føre det i MIN butikk. 
 
Jeg vet at mange av dere kunder gleder dere med meg, og det er så stas å høre. Daglig har jeg kunder innom som spør etter og gleder seg. Det varmer mitt hjerte.
Dette kommer til å løfte butikken flere hakk!
Om en ukes tid begynner vi å gjøre om i butikken for å være klare for alle nyhetene som strømmer på fremover. Spennende tider med andre ord.
Nå har jeg “skravlet” meg bort igjen. Vaskebøtta og kalkunen venter, vi skal ha gjester her ikveld. En kopp til med kaffe så er jeg klar. Ungene er hos mamma noen timer til, mannen tar noen ærender og jeg er alene hjemme. Jeg skal sette på høy musikk og svinge moppen. 
Nyt den siste dagen i 2013 og
God Nytt År kjære leser!
Foto: bilder jeg tok i en RM butikk i Nederland. 
1 kommentar
  1. Blir rent sliten av å bare lese om alt du har fått til dette året!
   Husk å ta vare på deg selv innimellom også, og stå på videre i det nye året 🙂
   Nyttårsklem fra Ingrid

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg