Høsstemning

Hei på deg♥

Idag var det skikkelig høst ute, bare 6,5grader da vi gikk til bussen. Og med denne tåken som lå over landskapet som en dung dyne var det vanskelig å se om bussen kom. Det var ikke noe problem for 6-åring, hun kunne godt høre etter om den var i nærheten:) Det er så koselig å tusle bort til bussplassen sammen med skolejenta og lillesøster som sitter pakket godt oppi vogna. Jeg rekker å dra med meg en kaffekopp til turen, god start på dagen. Tilbake hjemme blir det barneTV på vesla mens jeg får litt tid på badet. Morningen går i ett, men gud å mye vi rekker:)

Med deilig høst ute er det så kos å krype opp i sofaen med en kopp tea. Jeg tenner masse lys og fyller sofaen med puter og pledd, denne sesongen må nytes til det fulle. Elsker å lage cosy stemning inne, man skal ha lyst til å slenge seg ned♥ Kombinasjonen med deilige tekstiler, rotting, sølv og grovt tre er perfekt! Og denne høsten har jeg falt for fargen 

BURGUNDER!

Burgunder pute // Blomstrete pute // Rottingpotte // Serviettholder

 

Denne helgen er det Høstdager i Åmot sentrum. Det vil være boder med mye spennende, hoppeslott, hesteridning, bakgårdssalg, musikk, og butikkene er fylt opp med høstvarer. Hva med å starte på julegavene? Nå er vareutvalget supert! Vel, jeg gleder meg ihvertfall til en fin helg:)

Høstklem

Margit

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg