Barfota i Fjellheimen!

God mandagskveld og ny uke♥

Håper uken har startet bra? Min dag har flydd av sted med levering av barna, trening, jobb, hente barna, middag, turn og nå litt kveldsjobbing. Litt å ta igjen etter en helg på tur. Og høstdagene i butikken denne helgen var så bra, mye folk og røre. Når det blir en del å rydde og fikse opp etter helgen skjønner man at den har vært hektisk:) 

Denne helgen tilbrakte jeg i fjellheimen på Dagali sammen med mange fine frøkner♥ Det ble mye god mat og drikke, utendørs jacuzzi, rafting, skravling og utrolig mye latter. Slike helger lever jeg lenge på! Vi hadde utdrikningslag for en av frøknene i gjengen som skal gifte seg på selveste nyttårsaften. Når brura endte lørdagskvelden med å hoppe i boblekaret med klær på tenker jeg at kvelden var topp:)

Søndagsmorgenen våknet jeg tidlig og tok meg en løpetur da solen kom frem. Det ble en topptur rett bak hytta. Jeg gikk/løp til toppen og endte med blodsmak i munnen og melkesyre i bena. Men gud så deilig det var etterpå. Fin start på dagen før man skule sitte mange timer i bil. 

Fjellheimen er så vakker nå som den bader i grønt, gult, rødt og oransje. Det er bare å dra på seg anorakken og komme seg ut♥

Barfota anorakk // Mou sko // Please bukse

 

Her ikveld er det bonderomatikk på skjermen, pledd og en kopp med varmt. Til tider så pinlig å se, men jeg klarer ikke la være:)

Klem fra

Margit

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg