3 måneder igjen til jul!

Hei og hopp!

Vet du hvilken dato det er idag? Jo, 24.september. Det vil si at det er 3 måneder igjen til jul! Jeg elsker julen og har allerde planlagt den en stund. Som butikkeier må vi være tidlig ute med å planlegge julen. Det er vår beste tid omsetningsmessig så da gjelder det å ha nok varer, og ikke minst riktige varer. Julevarene er stort sett bestilt for min del. Godt å slippe det midt oppi alt det andre.

 

I juni var jeg en tur i Nederland for å shoppe inn høst og jul fra Riviera Maison. Jeg besvimte nesten av alle de fine utstillingene. Tenk å få et snev av julestmning i juni da dere! Her kommer et knippe av bilder jeg tok på showrommet. Jeg lar de tale for seg. 

Rart jeg gleder meg?

Dette kommer til å bli den beste høsten og ikke minst julen i Drømmeverden. Jeg har de beste leverandørene med på laget! Jeg kan love en ting: her skal det bugne og butikken skal skinne:)

 

Imorgen drar jeg inn til Oslo for innkjøp. Siste klesinnkjøp for vår/sommer for denne gang, denne gangen skal jeg til Timo. En av mine favoritter♥ Etterpå går turen til en helt ny interiør leverandør som jeg er så glad for at skal bli en del av Drømmeverden. Dere kommer til å elske det!  Bilder kommer en av dagene tenker jeg:)

 

Nyt lille lørdag dere!

Margit

 

 

1 kommentar
  1. Grattis med ny blogg Margit! Og så gøy at du er på Side2 🙂 Ja, tenk nå nærmer det seg etter hvert at vi må begynne å tenke på julen… Tipper det blir mye lekkert hos deg ja 🙂 Ses! Klem Gry

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg