-Pudderrosa husmorferie-

God Søndag kjære lesere!

For mange er høstferien igang. Kanskje er dere på fjellet og koser dere? Våre to søte små har jeg akkurat vinket avsted til fjells. De skal kose seg der noen dager mens jeg og mannen jobber. Så blir det fjelltur på oss mot helgen:) Da skal vi gjøre istand vårt krypinn. Alt er bedre enn ingenting:)

Huset er så stille uten barna. Jeg er veldig sjelden alene hjemme uten de. Nå kan jeg faktisk høre kjølehjørnet dure, gud for en irriterende lyd! Jeg har slengt meg ned på sofaen med en kaffekopp, det gjelder å nyte og gjøre ting jeg ikke får gjort ellers nå. Idag var sofaen veldig god, det merkes på kroppen at det har vært full rulle i 6dager. Denne uken blir ikke noe mindre stress, selv om barna er på ferie. Jeg har en to-do liste både hjemme og på jobb. Det skal bli godt å krysse av! Prosjektet vårt på jobb nærmer seg ferdig, dere skal få vite om kort tid hva det er:)

Pudderrosa har inntatt sofakroken. Jeg ELSKER rosa!

Pudderrosa pute // Menton fat RM// serviettholder RM // Linpute // Linløper 

Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og komme meg ut på løpetur. Ukens 6 og siste treningsøkt. Det er deilig å være så godt igang. Kanskje du skal trene idag også? Det skal bli godt å klarne opp hodet litt før jeg har noen timer med kontorarbeid foran meg. Ikveld blir det date med mannen♥

Perfekt søndag♥

Klem fra Margit

 

2 kommentarer
  1. Marie: Takk for det:)
   Bordet er fra loppis, jeg har bare malt det hvitt. Faktisk er det et midlertidig bord siden jeg solgte vårt til en kunde og venter på nytt:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg