Han overrasket meg!


God kveld♥

Dagen idag ble ikke så fin som håpet og ønsket. Jeg stod opp tidlig og fikk unna masse før jeg skulle på jobb. Krysset av mye på to-do listen min! Men fra der av gikk alt nedover. Jeg fikk noen sinnsyke magesmerter på jobb. Etter å ha prsset meg et par timer måtte jeg bare pakke snippsekken og komme meg hjem. Kjøreturen hjem var den lengste noensinne! 

Vel hjemme slengte jeg meg på sofaen og mørkt ble det. Jeg sov i underkant av en time og våknet helt fin! Er det mulig? Ikke et tegn til smerter eller murring i magen i det hele tatt. Etter å ha fått i meg litt mat og sjekket at ikke smertene kom tilbake så kjørte jeg tilbake til jobb. Jeg hadde ikke samvittighet til å bli hjemme. Mye som stod på planen idag og da gjelder det å ikke ligge på latsiden. Det er virkelig noe eget med å drive for seg selv, da har man et ekstra gir. Skal man oppnå noe gjelder det å stå på! 

Husker dere jeg skrev på søndag at mannen hadde en overraskelse til meg? Vel, han ønsket å ta meg med på tur til London før jul. En koselig førjulstur til et julepyntet London. Vi var der for 5 år siden før jul  og jeg lever på den turen enda. Herremin som jeg gleder meg! Nå gjenstår det bare å bestille hotell, det er vanskelig å velge for det er så ufattelig mye å velge i. Noen som har tips? Noe vi MÅ se eller få med oss på turen? 


Nå setter jeg meg bak nettbutikken og jobber med den. Jeg driver  å lager en splitter ny nettbutikk nå! Den blir så bra, gleder meg til å lansere den!

Klem fra Margit

2 kommentarer
  1. Hei Margit!
   Det er jo så utrolig mye man kan gjøre i London, og siden jeg bor her ville jeg bare nevne noen ting jeg liker:)
   – Southbank`s Christmas Market
   Her er det mange boder med god mat og drikke og gaver. Ligger like ved Waterloo Station og London Eye
   – Fortnum & Mason på Piccadilly. Gammelt flott varemagasin
   Eller hva med å gå på skøyter utenfor National History Museum som ikke er langt fra Harrods. (må bestilles)
   God tur!
   Marianne

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg