Morgenstund har gull i munn!

Pledd Lexington, kommer på drommeverden.no

God morgen Torsdag!

Her startet dagen altfor tidlig?kvart på seks. Trøtt som ei strømpe vaklet jeg meg til kjøkkenet og fikk meg en kaffekopp. Småbarnsmødres beste medisin:) Vel, tidlig oppe gir meg ekstra kosetid med vesla. Vi koste oss under dette supermyke ullpleddet fra Lexington. Jeg er forelsket på nytt! Det er bare en av nyhetene i butikken min nå.

Tross i god tid måtte jeg løpe som en gal fra søppeldunken og ned til busstoppet og veive med armene. (For første gang gudskjelov!) Jammen meg stoppet ikke bussen og en smørblid bussjåfør ønsket Pernille “God Morgen”. Tenk om alle som jobber i slike serviceyrker var så blide og imøtekommenede. Han reddet ihvertfall min og Pernilles dag:)

Nå bærer det avsted til ukas 4 treningsøkt. Styrke står på planen. Deretter kaller jobben. Idag kommer det nyheter fra Lama. Om du er i nærområder anbefaler jeg deg en tur innom. Nå er det så mye fint av klær og interiør. Vi kan lokke med nystekte kanelboller og bygdas beste kaffe i vår cafe. Torsdag er langdag i butikken, åpent til kl.18.

Lag en fin Torsdag♥

Margit

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg