Skikkelig cottage stil

Ny uke og skikkelig blåmandag!

Idag startet dagen ganske bra, ja faktisk var jeg ute i skikkelig god tid. Men det var helt til bilen bestemte seg for å sette seg på bakbena, bokstavelig talt. Det automatiske håndbrekket ville ikke av, og da kommer man ikke langt. Lycky me, pappa driver bilverksted her på gården. Da var det bare å krype til korset å få hjelp. En time senere var vi på veien. Jeg kan ikke fordra å “miste” tid så da er det bare å henge i stroppen. En tur innom monter for å handle det nødvendige for diverse prosjekt her hjemme, på jobb og på fjellet. Nå skal det fikses!


Jeg ELSKER den gode, lune og harmoniske cottage stilen. Ikveld har jeg samlet litt inspirasjon og fått en del tanker på blokka. Nå skal vi oppgradere og pusse opp krypinnet vårt på fjellet. Vi testet ut komboen campingvogn og hyttebu ifjor for å se om dette var noe for oss. Litt trangt, mye kaos og vintertøy overalt var stikkordene for ifjor. I år har mannen allerede startet med å bygge ut bua vår så vi får egen gang/inngangsparti. På den måten blir vi kvitt vintertøykaoset og får større stue/kjøkken. Jeg tror dette blir riktig så bra!

Etter å ha samlet tankene mine og funnet masse inspirasjon er jeg kommet frem til en fin miks. Bua idag er rene #furuhelvete. Jeg skal ha interiørbeis på veggene og hvitt tak/lister. Over den lille kjøkkenbenken skal jeg rive ned 90-talls skapet og henge opp hyller. Her skal fine kopper og kar få komme frem. Det er to små vinduer i bua som trenger nye gardiner. Jeg får ikke bestemt meg for om jeg går for safe lin-lifter eller koselige rutete-lifter, time will show. I gangen håper jeg å få plass til en skohylle/sittebenk som bare står i garasjen nå, med en tilhørende hattehylle over. Vi trenger en ny sofa, jeg har tittet litt på Ektorp fra Ikea. Sammen med deilige puter, skinnfeller, rotting, lykter og stæsj blir dette skikkelig cottage stil.

Puten i grått med ski mønster kom akkurat inn i butikken forresten. Tror jeg må forte meg å kjøpe en, for det er ikke mange igjen. 

Hva er hyttestil for deg?

Klem fra Margit

3 kommentarer
  1. Hei, er det mulig å holde av en slik ski pute til meg? Jeg kommer forbi Åmot fredag ca kl 1500. Mvh Hanne

  2. Hei og god formiddag til deg! 😀
   Håper du har en fantastisk morgen, og at du er i godt humør! Kanskje er du til og med i shoppehumør? Hva er vel ikke bedre enn å friske opp garderoben om du er i strålende humør? Jeg vil tipse deg om mitt siste innlegg der jeg selger fire splitter nye kjoler fra nelly.com til høyst bydende over 1,- 🙂
   Ellers vil jeg ønske deg ei kjempe fin uke videre, og kos deg masse! Klem i fleng <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg