Lørdagsmorgen i heimen

God Lørdag morgen fine folk♥

Tusen takk for alle meldinger, tilbakemeldinger, spørsmål og bekymringer for min nymalte vegg. Til info så har han ikke kastet meg ut ihvertfall:) Hans begeistring og engasjement for den nymalte veggen uteble. Det skal sies at han har svært få meninger om interiøret her hjemme. Ja, oftest ser han ikke den nye puta, lykta, ja til og med ikke et nytt møbel. Men veggen så han. Tydelig! Han synes den var mørk, ikke stort mer. Faktisk mente han at den var sort! Jeg har så lyst til å male hele stua mørk, men da reagerte han fort og konsekvent med: NEI!

Det gjelder å velge sine kamper her i livet. Han så vel min store glede og overentusiasme over den fine veggen, så han valgte rett med å la det være:) Nå er nytt stuebord bestilt og noe fint fint til å henhge opp på veggen. Da var det bare å vente, jeg skulle gjerne hatt det idag.

Idag går turen til fjells. Jeg skal begynne å beise inni mini hytta vår og mannen er godt igang med å bygge den ut. Gleder meg til å se! Jeg har allerede samlet sammen mye stæsj som skal være med opp. Noe nytt er kjøpt, men jeg tenker å bruke en del av det jeg allerede har. (garasjen er full) Nå mangler vi sofa. Kanskje jeg skal se etter en brukt ektorp? Det tror jeg hadde vært noe. 

Nei, nå får superwoman vekke mannen sin med egg og bacon. Jeg var på bursdagsfest igår og stod opp med barna idag. Da er det vel lov å kalle seg superwoman? Hihi.. Det skal sies at han snekret og stod på i hele går. (og da blir denne frua så fornøyd)

 

Fjolls til Fjells!

Margit

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg