-Merry Merry-

God Morgen Mandag, og velkommen til en ny uke♥

Håper helgen har vært fin dere? Vi har kost oss på fjellet i helgen. Så utrolig mye vi har fått gjort og det blri så fint. Jeg tok før bilde av furuhelvete “hytta” vår og gleder meg til å vise dere resultatet. Her snakker vi stor forandring! Gleder meg til å tilbringe mye tid der fremover. Kosemose krypinn har vi skapt oss:) 

På fjellet var det snø. Veldig gøy å se jentenes begeistring over dette. Minstemor lurte veldig på hva dette var, men etterhvert lærte hun å si snø- eller nøøø som hun sa:) Snøen minte meg på at julen snart er rundt hjørnet. Tiden flyr fort og for oss som driver butikk begynner julebutikk allerede snart. Noen butikker begynner allerede nå, men jeg pleier å vente til vi skriver november på kalenderen.

Jeg kom over denne utrolig fine tekstilserien for julen. Tenk dere dere å pynte kjøkkenet til jul med slike fine testiler♥ Jeg tror ikke jeg klarer å la være. Siden det er vanskelig å vite antall man skal bestille har jeg lagt det inn i nettbutikken allerde for forhåndsbestilling innen 24.oktober. Tidligere har jeg gått tom for lifter, gardiner, puter osv når vi nærmer oss jul og da har også leverandør vært utsolgt. Og det er så kjedelig for jeg ønsker å hjelpe dere alle♥

Juletekstilene finnes her

Start uken bra og gjør noe fint for deg selv!

Jeg må få opp ungene, levere de og komme meg på møte før jobben kaller:)

Mandagsklem fra Margit

2 kommentarer
  1. Hei
   Kjempefin serie! Nå er det ikke lenge igjen til jul 🙂
   Jeg likte veldig godt filleryen som vises på et par av bildene. Kommer denne også for salg I butikken din?
   Mvh Linn Therese

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg