Badefavoritter

God Tirsdag♥

Da er uken godt igang og jeg er fornøyd med uken så langt. Dagene flyr av sted på jobb. God trafikk og shoppinglystne kunder er gøy. Nye varer pakkes ut og butikken fylles opp. Imorgen må jeg shoppe litt:) Forte meg før alle godbitene flyr ut. Nå sitter jeg å jobber med den nye nettbutikken. Den FYLLES opp med så mye fint, gleder meg til å lansere den!


Nå som det er høst ønsker vi å gjøre det lunt og skape stemning hjemme. Ingenting er som å krype opp i sofaen med masse tente lys mens regnet pisker mot vinduet. Vi fyller sofaen med puter, pledd og saueskinn. På denne årstiden er det like koselig å legge seg i badekaret med deilge oljer, en god bok og et glass rødt. Og selvfølgelig mange tente lys. Jeg har samlet mine favoritter til badet som hjelper deg med å gjøre det lunt og koselig. Hvorfor ikke skape litt høst på badet også?

Rotting kurv-Riviera Maison// Badesett- Riviera Maison// Duftpinner- Durance// Toalettrullholder- Riviera Maison// Knagg- Riviera Maison// Laundry kurv- Artwood// Håndklær- Lexington. Alt er hentet fra Drømmeverden

Jeg har skapt høst og stemning på badet. Ta en titt innom igjen for å se.

Klem fra Margit

 

1 kommentar
  1. Nydelig bad! Luret på hvor servantskapet og benkeplaten med vask er fra??
   Planlegger bad nå og dette var helt etter min smak! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg