1-2-3: Lunt på badet

 

God kveld?

Igår viste jeg dere en fin miks av mine badefavoritter. Nå har de flyttet inn på hovedbadet vårt og skaper en lun stemning. I sommer hadde jeg en del hvitt på badet sammen med noen detaljer i turkis. Nå som det er høst og innetid er badet fylt opp med detaljer i jordfarger og rotting. Badet i seg selv går i lys beige på fliser og hvit innredning, altså et ganske rent og enkelt lerret å jobbe med. Her kan jeg enkelt bytte farger på detaljer for å skape følelsen av årstiden vi er inne i. En slik forandring er enkel, ganske rimelig og gjort på 1-2-3?



RM Rottingkurv med rom// Lexington håndklær- Drømmeverden//  RM rotting blomsterpotte// sølvlysestaker- Drømmeverden


Nå er sofa i hus som skal til fjells. Jeg fikk tak i brukt Ektorp, krysser fingrene for at den passer inn. Til helga skal jeg opp og fikse, gleder meg sånn til å style der oppe. Vi snakker cottage stil. Nå har jeg det meste klart i hodet mitt. Det eneste vi mangler nå er bord til sofaen, men det får vente. Det kan være greit å måle litt.

Imorgen skal jeg endelig få litt tid til meg selv. Det har det vært svært lite tid til i det siste med oppussing av butikk, mye jobb, barnehage og skolestart og ja.. Kanskje blir det en ganske stor forandring, hjelpes! Dere skal få se:)

Husk Damenes Aften i Åmot imorgen torsdag 18-21! Gode tilbud, sosialt og supergod stemning. Ihvertfall hos oss:)

Ha det på badet!

4 kommentarer
  1. WOW ! Dette var nydelig !
   For et fantastisk bad 😍. Dette var skikkelig Min smak ! Vi skal pusse opp vårt bad, Og nå fikk jeg masse inspirasjon fra deg 😃. Varmt, lunt og koselig bad var det 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg