Ny Sveis!

Hei Sveis!

Alt vel? Føler det er altfor lenge siden jeg har tittet innom her. Gårdsdagen forsvant helt i en lang arbeidsdag. Damenes aften igår i butikken var veldig koselig og vellykket. Det nærmest kokte, moro moro:) Iløpet av den lange arbeidsdagen fikk jeg fornyet meg selv litt. Det var så deilig og veldig på tide. Med mange prosjekter på hjemmebane og jobb har jeg ikke hatt noe tid til dette. Nå tok jeg meg tid. Det er noe med når håret er helt livløst og bare henger der. Svangerskapet har gjort sitt, jeg hadde nærmest bob UNDER det lange håret mitt. Jeg har nå vært så tøff som jeg nesten aldri før har vært. Håret mitt var langt nedpå ryggen, nå har jeg lang bob!

Det er veldig uvant med luft i nakken og lite hår å vaske. Men herremin så deilig! Jeg har fikset meg hos Vibeke på Liz Frisør. For å bestille time så ring 46885053. Jeg anbefaler på det varmeste. Hun er dyktig på klipp og farge. Endelig tilbake fra svangerskapspermisjon. Rart jeg har latt håret gro det siste året?


Ukas beste dag er her. Fredag er og blir favorittdagen min. Ingenting er som å slenge seg i sofaen etter en arbeidsuke. God mat og noe godt i glasset. Og kanksje det beste av alt: Nå ligger hele helgen foran oss! Skal du noe spennende? Jeg skal en tur til fjells og fikse opp litt mer. Møbler skal på plass, taket males, og kanksje rekker jeg å få på plass litt interiør. Det er jo tross alt det morsomste!

TODAY IS MY FAVORITE DAY

Sequins skjørt // Ulljakke // Today is? t-skjorte  (hele antrekket fra Barfota)

 

Nå som det er helg er det bare å få på seg paljettene! Eller sleng deg i sofaen med kosebuksa på.

GOD HELG!
fra Margit 0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg