Dream Team

God Søndag♥

Har helgen vært fin? Alle husket å stille klokken? Hvis ikke er det på tide nå:)

Etter jobb på lørdag duret jeg til fjells hvor mannen var. Han hadde snekret og ordnet. Jeg malte så malingen nærmest sprutet. Rart hvor mye man får gjort når man har liten tid. Veggene har jeg beiset og taket er malt hvitt. Alt som var der fra før av gardiner, gardinbrett, møbler, lamper osv er fjernet. Nå skal alt matche og bli slik vi ønsker. I tillegg til nytt interiør har vi bygget på. 

Mannen snekrer, monterer, bærer og er superhandy. Jeg maler, rydder, vasker, innreder og er kreativ. Sammen er vi et skikkelig dream team. Det er også mye av grunnen til at vi har bygget hus to ganger. Første huset bygget vi nærmest selv, bortsett fra selve “skallet”. Jeg elsker å ha en handyman. Ikke bare er det veldig kjekt, men det er også det som gjør en mann til en mann. Om du skjønner hva jeg mener? Jeg liker når man kan si Mann med stor M:) 

Slik så det ut før:

Flere bildet av kosebua vår kommer etterhvert. Det blir nok en liten stund til vi får reist opp igjen, det skjer så mye fremover. Nå er alt klart av vegger, tak osv. Nå gjenstår det beste: innrede og style. Jeg kan faktisk nesten ikke vente. Jeg elsker å skape det koselig rundt meg♥

Imorgen er det mandag og ny uke. Ta den godt imot og lag en god mandag. Nå ligger hele uken foran oss♥

Klem fra Margit

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg