-Let Life Surprise You-

God kveld♥ Uken er godt igang for min del, for deg også? 

Jeg har rukket så mye denne uken, klapp på skulderen! Det finnes nesten ikke noe bedre enn å kjenne at man har vært effektiv og fått unna mange ting som har tynget meg. Det må være den “ekstra” timen vi fikk etter at vi stilte klokken, ja det sier vi. Jeg merker at morningene er lettere nå, deilig at det er lyst når vi går til bussen litt over 07. Også er det jo litt koselig med mørke kvelder. Vinn-vinn! Herremin som det blåser for tiden. Idag trodde jeg alt skulle velte over ende! Jeg krysser fingrene for at trærne rundt huset vårt ikke velter. For da trenger jeg en handymann:) 


 

Jeg har fikset opp litt på gjestebadet. Det er også badet til de små prinsessene må vite. Pernille er veldig klar på at det er hennes og Marielles bad. Der har de alt av hårsaker, såper, kremer og søte små rosa tannbørster. Valget ble derfor enkelt når det kom til håndklær, det måtte bli rosa:)

En del gjenstår å ordne der inne, men med et stort stellebord er det ikke plass til mer. Men nye knagger skal opp! Innredningen er en gammel skjenk jeg har malt i fargen Sober og satt en vask oppå. På veggen har vi hvite subway fliser og grå fliser på gulvet. Jeg er så glad for at jeg valgte et bad i beige toner og et i grått, det gir meg mange muligheter. Ellers som Ole Brum sier: ja, takk begge deler:)

Lexington håndklær // Baderomssett// 

 

Nå kaller nettbutikken. Mange nye varer skal ut♥

Margit

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg