-Soverom i Vinterdrakt-

God kveld til dere♥

Som lovet skulle jeg vise dere et rom jeg bruker mye tid i. Flere som skjønte at det måtte være soverommet? Hvis jeg er flink til å legge meg innen fornuftig tid så er dette rommet jeg tilbringer flest timer per døgn. I tidligere boliger har soverommet blitt prioritert sist når det har kommet til oppussing og innredning. Da vi bygde igjen for 2år siden stod et lekkert soverom med walk in garderobe og hovedbad øverst på listen. (sammen med stort kjøkken, åpen stue, stor hall osv). Ikke rart mannen ble litt oppgitt. Faktisk var hustegningen jeg tegnet først på 300kvm på ei flate. Haha! DET er jeg glad det ikke ble til:)

Nå som vi går mot en mørkere tid og kanskje litt snø etterhvert synes jeg det er hyggelig å la soverommet gjenspeile dette. Jeg jublet da pelspleddet og putene fra Riviera Maison endelig kom til butikken. Dette har jeg geldet meg til siden jeg så det på showrommet i sommer. Pesen skaper den helt rette følelsen på soverommet! Nye gardiner er også hengt opp, linfarget med sølvskimmer. To die for! Jeg liker miksen av groft, pels, lin, skimmer og sølv. Den helt perfekte matchen for å skape en vinterfølelse.

Pelspledd // Pelspute // You&me pute // drivved ramme // Gardiner// 

For en fin dag jeg har hatt! Håper dere kan si det samme? Vel, jeg har fått stylet og ordnet her hjemme og tatt masse bilder til dere. I tillegg har det kommet så mye nyheter som jeg har fått fotografert og kommer ut på nettet som perler på en snor. Jeg elsker å være effektiv! Min lille hjelper har vært så flink idag. Hun retter på puter, rydder, plukker opp ting og vil helst holde kamera. Det vil si at hun stort sett skal gjøre akkurat det samme som mammaen sin. Marielle går hakk i hel, sier mamma 100 ganger og gliser til meg. Hun elsker å få være med meg på ting og det varmer så langt inn i hjerte♥ 

Pernille kom med bussen etter skolen. Idag fikk jeg ikke lov til å møte henne på bussholdeplassen, hun ville gå hjem alene. Når klokken nærmet seg begynte jeg å trippe, hønemor som jeg er. Ikke lenge etterpå kom snuppa inn døra og ropte: mamma, her er jeg. Jeg smeltet♥ Hun er blitt så stor på kort tid. ja, det har fatisk begge jentene blitt. Denne høsten har det skjedd mye forandringer. Flere som merker at tiden bare løper?

-Mini Me-

 

God natt til dere!

Tips! Jeg har en giveaway på instagram nå. Følg oss på @drommeverden_no så får du se:)

Nå hører jeg pelsen rope helt hit. Gleder meg!

Margit

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg