Hei fra sofaen!

God kveld♥

Noen ganger kjennes sofaen mer ut som en venn enn andre ganger. Flere som kjenner seg igjen? 

Jeg startet dagen med en god styrkeøkt, ukas 4 økt. Det er digg å kjenne at vektene blir lettere og byttes ut med større vekter. Kroppen er blitt sterkere, ryggen bedre og humøret er på topp. Trening er topp! Finner du ikke gleden, inspirasjonen, motivasjonen eller energien for trening? Anbefaler deg å ta kontakt med nærmeste treningssenter og få litt kyndig hjelp, sett opp et treningsprogram. Husk at det er den første tiden som er tøffest. Etterhvert som man får det inn som en del av hverdagen blir det lettere. Jeg har selv trent mye fra jeg var 14år, nå kunne jeg ikke tenke meg et liv uten. Dette året har det vært alfa og omega for å bli frisk. Ryggplager eller ikke, trening er godt for kroppen.

Ja, da ble det litt treningsprat idag. Sånn kan det gå når man ligger som et slakt på sofaen og er sliten i både hodet og kroppen:) Prøver å samle nok motivasjon for å lette på rompa og dra bort i låven en tur. En ny hylle skal flytte inn i butikken som tidligere har vært i fjøs-butikken min. Forresten en ny LOVE har flyttet inn her. Jeg er så forelsket! Titt innom imorgen for å hilse på:)

Klem fra sofasliter Margit

 

3 kommentarer
  1. Du, har du butikken din på Åmot i Vinje/Telemark? Jeg er nemlig der ofte i forbindelse med sønnen min som skal på pappauke. Da møtes vi ofte på Åmot som blir ca halveis mellom meg og pappaen hans. At jeg ikke har vist dette før da. MÅ jo inn å se neste gang da! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg