-Nyforelsket-

Jeg er så nyforelsket at jeg tar meg selv i å smile bredt♥

Ikke fordi jeg har byttet ut mannen i heimen, men et nytt bord har flyttet inn. (Dere husker kanskje at bordet jeg hadde tidligere solgte jeg til en kunde i sommer?) Det er så mye lettere å bytte ut interiør og møbler enn å skulle bytte mann. Ikke vil jeg bytte han ut heller♥ Men i min bransje så blir man inspirert på alle kanter og ønsker å fornye litt. I tillegg skal jeg ikke lyve om at det ville vært kjedelig for dere som titter innom her å sett de samme hver gang. Interiør er min passion, men også mitt levebrød. Gud så heldig jeg er:)

Jeg har nå funnet det perfekte bordet. Virkelig! I utgangspunktet så er bordet 70×70, men med 2 lemmer så har man jo så mange muligheter. Ihvertfall for meg som danser rundet med møblene etter humør. Om man kan kjøpe seg lykke så har jeg akkurat gjort det nå. 

1-2-3- og vips!

Bordet er fra Drømmeverden og av merket Riveira Maison. For info eller bestilling send mail til [email protected]

 

Igår feiret vi flotte Anne Kat sin 40års dag. For en morsom kveld, god mat, fine folk og utrolig mye gode kaker. Det er vel ikke for ingenting at hun var med i Hele Norge Baker. Nå må vi hente de to søte små håpefulle. Vi skal på kino med klassen til Pernille. Karsten og Petras vidundelige jul. Gleder meg♥ Men først en kopp til med kaffe.

Lørdagsklem fra Margit

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg