-Kjøkkenfavoritter-

God kveld fra kjøkkenet♥

Da var oppvasken tatt, benkene vasket over og oppvaskmaskinen tømt. Jeg vet ikke med dere, men jeg bruker det meste av tiden her hjemme på kjøkkenet. Sett bortfra timene jeg tilbringer i sengen. Da gjelder det å ha det ryddig, praktisk og fint rundt seg. Jeg blir glad av orden og pene ting! Siden vårt kjøkken er veldig lyst med hvit innredning og hvite vegger synes jeg det luner opp litt med rotting. Jeg er så glad i den grålige rottingen fra Riviera Maison. I tillegg til å være fin er den også praktisk.

Jeg ønsker idag å vise dere et knippe av mine kjøkkenfavoritter. Hvis vi starter med kokesonen så må jeg bare anbefale krukken for kjøkkenutstyr. Jeg har nok av skuffer som kan romme kjøkkenredskapene, men det er noe med å ha stekespaden rett ved siden av når man kokkelerer! En annen favoritt jeg er så glad jeg oppdaget er den smale kurven med rom. Her har jeg plassert oljer, krydder, urter osv. Lett tilgjengelig og pent å se på= akkurat slik jeg liker det♥ Tekstilene fra Lexington har vært en favoritt siden jeg kjøpte mine første for 6år siden.

Av andre kurver så kan jeg ikke få rost kurven med 4 rom nok. Den står ved siden av vasken min og rommer oppvasksåpe, håndsåpe, kluter ol. Praktisk og pent. Rottingfatet kjøpte jeg for snart 6år siden og har fulgt meg hele veien. Jeg har flyttet det rundt i hele huset, men største parten av tiden har det stått på kjøkkenbenken. Jeg fyller det med krukker, lysestaker, blomster osv. Jeg liker å ha krukker i forskjellige størrelser som kan romme alt fra mel, kaffe, sukker, godis osv. 

Kitchen Utensils// Avlang rottingkurv// Rottingfat// Glasskrukke// Kurv med rom// Kjøkkentekstiler


Idag har jeg hatt innkjøp av vår/sommer klær fra et nytt merke hos oss i Drømmeverden. Gleder meg til å få dette i butikk allerede i januar. Det kommer så utrolig mye fint! Apropo fint, nå synes jeg butikken min er finere enn noen gang. Den er endelig blitt slik jeg har ønsket i lang tid nå. Oppussingen var så vellykket♥ Og med bare gode leverandører på laget er utvalget fantastisk. Jeg er så utrolig stolt av babyen min. Kanskje du vil være med på en rundtur? Jeg skal knipse bilder til dere, så kan jeg vise dere. 

Klem fra Margit

3 kommentarer
  1. Du har virkelig et nydelig kjøkken! Kan jeg spørre hvor du har fått tak i håndtakene til skuffene dine? De er SÅ fine 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg