-Shades of blue-

God tirsdag til dere♥

Idag har jeg gjort noe veldig spennende på jobb! Jeg har blitt intervjuet om min historie og veien til Drømmeverden. Det skal brukes til noe gøy, jeg skal fortelle og vise mer senere. Jeg er så takknemlig for tiden. Det er så gøy når man får igjen for all svette, tårer og bekymringer man har ofret. Idag satte jeg meg ned å tenkte gjennom de 4 siste årene av mitt liv. Det har skjedd så mye! Nytt hus, et barn til, egen butikk, frieri, nye bekjentskaper, nye høyder er nådd? Ja, 4 innholdsrike år har det blitt siden jeg startet gårdsbutikken hjemme, og mye jobb. Mange kunder besøker butikken min, til og med langveisfra, og mange handler hos oss på nettbutikken. Vi pakker ut og pakker ned varer som aldri før. Tusen tusen takk for at dere følger meg og mitt, besøker butikken/nettbutikken, leser bloggen, lar dere bli inspirert og kommer med så mange hyggelige kommentarer.

Så mye positivt som skjer for tiden, tross i en idiotisk (!) rygg. Jeg kan love dere at det hjelper at livet smiler når man føler seg crap. Neste uke drar jeg en tur til Amsterdam og om 3 uker skal jeg og min kjære til London. Hurra for livet♥ og de blå nyansene. Jeg tviholder på blåtoner på kjøkken bittelitt til. Noen nye puter måtte jeg bare ha i samlingen min. Lyseblå og midnight blue velvet. Det passet så utrolig fint sammen med den blomstrete puten, og den blå løperen på bordet. Det skal ikke så mye til før man skaper en stemning. Tekstiler er min favoritt å innrede med♥

Lyseblå pute// Midnightblue pute// blomstrete pute// lyseblå løper// Rottingbrikker-RM// sølv lysestaker-RM


Jeg fikk julegardinene mine idag, herremin så fine! Så til dere som har forhåndbestilt juletekstilene-> de er allerede på vei til deg:) Vurderer å prøve-henge-de-opp imorgen, hva tror dere? Vil dere se?

Håper livet smiler til deg♥

Klem fra Margit

7 kommentarer

Siste innlegg