-Velkommen inn i min verden: DRØMMEVERDEN-

Velkommen til Drømmeverden klær, interiør og kaffebar♥

I høst har vi pusset opp butikken, flyttet møbler, laget avdelinger, utsillinger og fått det så fint! Ja, nå er jeg så fornøyd og så stolt av butikken min. Min 3.baby dette her:)

Jeg har lovet dere bilder fra butikken etter at den ble pusset opp, så her kommer et bildedryss. Min verden som jeg bruker mye av tiden min på. Hvis jeg ikke er på jobb fysisk i butikken så er jeg alikevel på jobb. Mye av døgnet brukes til å tenke, føle, vurdere, bekymre og fikse ting for Drømmeverden. Det å drive butikk er en livsstil. Men herremin som jeg ELSKER jobben min♥

Jeg får ofte spørsmål om hvordan det er å drive butikk. Hva må til for å starte? Hvordan får man leverandører? Hvordan ditt og hvordan datt? Det har gitt meg en idè om å starte en ny spalte her på bloggen. En type butikkdrift A-Å hvor jeg gir erfaringer, tips, fakta osv. Hva tror dere? Da vil dere også få et mer innblikk i min hverdag og min arbeidsplass.

-interiør og stue avdelingen-


-Riviera Maison i hyllene-


-Litt fra barneavdelingen-

-Kjøkkenkroken-

-Lexington-


_Greengate-

-Klesavdelingen-

Det eneste jeg glemte å ta bilder av er badeavdelingen og soverom. Men det får komme etterhvert. Jeg liker å endelig ha fått åpnet opp butikken mye mer og fått delt opp i avdelinger. Så mye mer oversiktlig! Fargen på veggen heter Elegant og er virkleig elegant også. Varene kommer så fint frem. Nesten bildedryss fra butikken blir fra julebutikken♥

Takk for besøket og velkommen igjen♥

Klem fra frøken Drømmeverden

2 kommentarer
  1. Hei frøken Drømmeverden! Veldig mye lekkert i butikken din. Butikkdrift spalte høres veldig spennende ut. Håper ryggen din er bedre, og at du får en fin helg. Klem fra frøken Hverdagilondon:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg