-Helgemys-

God fredagskveld og helg♥

Håper du har hatt en fin dag? Dagen min har flydd av sted. En super dag på jobb blant esker, masse kunder, pene ting og julenisser. Jepp, nå er det jul i Drømmeverden. Og dere, vi har begynt med noe nytt i kaffebaren. Til nå har vi solgt alle typer kaffe, leskedrikk, kanelboller, kaker, kjeks og konfekt. Idag har vi startet med lunsj! Vi serverer supergode grove spelt rundstykker med hjemmelaget eplesyltetøy med vanilje. Det ble vår lunsj idag og, herremin det kan anbefales. Ekte, hjemmelaget, hverdagslig og sunt- akkurat slik jeg liker det. Anne Kat som var med i Hele Norge Baker som disker sammen alt på sitt kjøkken. Mmmmmm…

Fredag er min favorittdag♥ Jeg elsker å komme hjem etter jobb på fredag til mine søte små og mannen. Huset er på stell (etter at jeg har tatt en rydderunde?kremt) og på kjøkkenet lager vi deilig mat. Veldig ofte blir det hjemmelaget pizza. Vi er ikke den typiske fredagstaco familien. Friske blomster på bordet, kjøleskapet er fylt opp, masse tente lys og den faste gullrekka på TV. Og ja takk til et glass rødt. DA er det fredagskveld og starten på helg da. Rart jeg elsker fredager?

Grosvenor etasjefat// Precious pumpkin lykt// RM lykt// Kobber lykt

På de 13årene jeg har vært sammen med mannen så har han jobbet borte. Stort sett har han vært borte på hverdagene og hjemme i helgene. Men ikke denne uken, nå kommer han ikke hjem før lørdagskvelden. For vet dere hva? Han har begynt på skift og får fri annenhver uke. OH HELLO LUKSUS! Det blri så bra for vår familie det♥ Mer pappatid, familietid, kjærstetid, fritid. Jeg gleder meg til å få hjelp med hverdagslige gjøremål og med jentene, men samtidig blir det så rart å ha han så mye hjemme. Jeg er vant til å legge opp min egen tid og ha TV for meg selv. Og ikke ha noe rot her hjemme, redd den trenden ryker nå. Hihi. Tror vi trenger litt innkjøring:)

Fredagsmys klem fra

Margit

1 kommentar
  1. Fredager er magiske ♡
   Oh ho, nå blir det nok andre boller hjemme ja, tenker det blir en liten tilvenningsperiode:)
   Men blir sikkert veldig deilig på sikt:)
   Ha en fin fin kveld!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg