-Jul på kjøkkenet-

God Tirsdag til deg♥

Idag startet dagen helt perfekt! Mannen har startet med sin føste friuke så da ble det pådekket frokostbord med levende lys. Vanligvis står jeg halvveis påkledd ved kjøkkenbenken og smører frokost til jentene og nistepakker, alt for å rekke bussen som går altfor tidlig. Det hjelper å være to i hverdagen, gud for en luksus! Etter frokost ble det en gåtur i skikkelig speed-tempo på meg. Du vet når bena går i kjapt tempo, armene svinger og blikket er helt stivt fremover? Sånn rett før du jogger. Jeg har så lyst til å jogge at det gjør helt vondt. Men jeg får høre på fagfolk og ta det i et stigende tempo så jeg får ryggen på plass igjen. Jeg vil ikke få de ryggsmertene en gang til!

Kjøkkenet vårt er pyntet litt til jul. Juletekstilene er så fiiiine! Gleder meg til å få opp adventsstjerne, adventsstaker og julepynt. 

Alt av interiør finner du her

Fortsatt fin ettermiddag og kveld til deg♥

Klem fra Margit

4 kommentarer
  1. Kjempekoselig pyntet kjøkken! Må være rart å pynte til jul midt i november, men forstår at du må være tidligere ute siden du skal inspirere og selge varer til oss kundene! Fikk hentet juletekstilene i dag jeg også, men jeg venter nok til helga før jul før jeg pynter mitt kjøkken og stue.. 😉 Ha en fin kveld, klem fra Mette 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg