-Det nye babyrommet-

God søndagskveld♥

Det var så deilig å komme hjem, selv om jeg kom hjem midt på natten. Deilig å se mannen og de to fine jentene mine. Det er deilig med et avbrekk fra hverdagen og komme seg litt bort. Da er det enda bedre å komme hjem igjen. Resten av helgen har jeg brukt sammen med min lille familie. Ja, også vaskemaskinen da. Det hoper seg opp etter noen dager borte.

Endelig er babyrommet ferdig. Eller, det er kanskje litt feil å kalle det et babyrom siden jentungen fyller 2år i januar? Når jeg tenker meg om er hun fortsatt mamma og pappas lille baby:) Ihvertfall litt til. Rommet har jeg ikke innredet sånn typisk prinsesserom med rosa, rosa, rosa og prinsessefinesser. Storesøster er en typisk prinsesse jente så hun har fått lyserosa vegg, rosa/lilla lysekrone, rosa seng osv. Men lillesøster er en tøff jente som ikke er redd og finnes ikke jålete. Jeg valgte et tema med stjerner og søte rådyr. Rommet er malt i fargen bomull med en vegg i marrakesh. Gardinene sydde jeg og mamma til Pernille før hun ble født, gøy å kunne bruke de en gang til. Rommet er ikke helt ferdig innredet, men det som mangler kommer etterhvert som jeg finner det. 

Stoler, bord og teppe fra Drømmeverden// hylle med knagger // veggdekor // taklampe // bordlampe // boklist // rullgardin og DRØM bokstaver fra Princess

Vi satte inn en enkel rammeseng på rommet før Marielle var født. Tenkte det var kjekt når hun skulle mates om natten eller var urolig, kunne jeg sove der inne. Sengen ble lite brukt siden hun sov hele natten fra hun var 3mnd. Før det sov hun ikke hos oss. Men nå derimot er sengen populær! Jeg har laget en liten kosekrok i sengen med mange puter og teppe, samt en boklist med bøker over. Noen mer skal opp på den andre veggen over sengen, vet bare ikke helt hva enda. Boklisten er satt i høyde slik at hun kan ta ned bøkene selv. Det er stor stas!

Jeg er klar for ny arbeidsuke og gressenke tilværelse. Håper du er klar for mandag!:)

Klem fra Margit

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg