Hvor har du vært hele mitt liv?

God mandagskveld♥

For en ukestart! Jeg dumpet akkurat ned i sofaen etter at dagen har gått i ett fra kl.06.15. Det var mye å ta igjen på jobben etter noen dager bortreist. Ikveld har jeg og skolejenta mi vært på spillkveld på skolen, bra tiltak for klassen! Etter kveldsstell, pakking av sekker, klesvask og andre huslige sysler så laget jeg meg en kopp tea og var klar for å ta kvelden. Og hva skjedde da? Jo, katta kasta opp i stua!!! ÆSj! Nå er alt vasket opp, jeg har brukket meg x-antall ganger, katta er kasta ut og jeg er klar for å se farmen. Puh!

Igår monterte mannen noe av det smarteste på kjøkkenet! At jeg ikke har funnet en så smart ting før? Ikke bare er den utrolig kjekk, men se så vakker den er og da! Jeg er så superfornøyd. Endelig kan jeg ha grytekluter rett ved stekeovnene og oppvaskhåndklær rett ved vasket. Og minstemor er like begeistret. Utrolig kjekk å henge i den og turne. Jeg håper og tror at det er moro noen dager før hun går lei:) 

Dekorstangen finnes her

Imorgen skal jeg i ilden igjen, styrketrening skal testes ut. Ryggen kjennes så mye bedre og er klar for nye utfordringer nå. Treningen forrige uke gikk over all forventning, deilig å være tilbake:) 

Ønsker deg en fin tirsdag♥

Klem fra Margit

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg