Snart er vi der igjen!


God kveld♥

Herlig med sol og rim på bakken idag! Jeg begynner å bli så lei det regnet, så dette var skikkelig glede. Til tross for at jeg er inne store deler av dagen. Men det skjer noe med kundene når været er så bra:) Nå er det full rulle i butikken. Varer flyr nesten ut av hyllene, vi løper frem og tilbake for å fylle på varer og hjelpe, pakker blir pakket inn og tempo er ganske høyt. Enda vet jeg at det blir verre. Gleder meg:)

Er du stresset for julen? Jeg er stresset. Tror ikke det har så mye med julen å gjøre, men alt annet. Nå trenger jeg virkelig flere timer i døgnet skal jeg komme over alt. To do listen min øker til tross for at jeg står på som aldri før. Tror jeg blir stresset av å tenke på at jeg er stresset. Skjønner du hva jeg mener? Vel, listemenneske som jeg er har jeg liste og timeplan som skal følges fremover. Med nettbutikk, butikk, to små og et hjem har jeg nok å klargjøre for julen. Å som jeg elsker lister!!!

Det eneste jeg vet er at jule kommer uansett:) Jeg fant noen bilder av en julepyntet stue fra ifjor. Vi satte sofaene og stolene sammen for å lage en felles plass til alle siden vi har stor famile. Det var så koselig det! Må vurdere en slik løsning i år også tror jeg. Her blir det full rulle i julen♥

Jeg gleder meg over den fine tiden vi går imøte nå! Snart er det 1.advent og 1.desember. (pust, pust, pust og ikke stress:)

Senk skuldrene, skriv lister og få ting gjort! Nyt førjulstiden.

Margit

2 kommentarer
  1. Hvor har du kjøpt det nydelige bordet? Kan jeg få vite merke og hvor du har fått tak i det? Akkurat et slik bord jeg ønsker meg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg