-Adventsfatet mitt-

God morgen vakre♥

Gårdsdagen var en så produktiv og fin dag. Jeg fikk unna myyyyye på To Do listen min, fikset i papirer og vært masse sammen med mine to små hjerter. Dagen startet vi med å forsove oss. Tenk at jeg klarte å få eldstemann klar på 15 min så hun rakk bussen! Ja, for hun vil ikke bli kjørt. Hun elsker å ta bussen:)

Julen sniker seg sakte, men sikkert inn i Villa Drømmeverden. Jeg elsker å lage dekorasjoner og pynte til jul. Det er godt å ta det i et rolig tempo og fylle på litt etter litt. Nå er adventsfatet mitt klart for søndagen. Trolig blir det et fat med adventslys i stuen også, men det får komme nærmere søndag. Og stjernene må opp i vinduene, men de ligger på loftet. Og da trenger jeg mannen for dit opp går ikke jeg! Det blir det første han må gjøre når han kommer hjem lørdag etttermiddag:)

Jeg elsker kombinasjonen granbar, sølv, glass, metall og lin. Og en dæsj med rødt så blir det jul. Dette STORE fatet er så fint, hele 50cm i diameter! Det er nærmest gull/kobber brushet som gjør det nesten litt eksklusivt. Og det til den nette prisen av 399,- Fatet skal være med meg utover i 2015 også. Endelig er jeg lykkelig eier av det vakre hvite juletreet fra RM som jeg har ventet på siden jeg var på innkjøp i sommer. Nederst står det: “We wish you a Merry Christmas”. Da snakker vi jul da♥

Trefat // hvitt juletre RM // julekirke // Julekuler

På tide å ta fatt på dagen! Varer skal ut i butikken og på nett, jeg får selgerbesøk, bilder skal taes og juletre pyntes.

Håper du får en fantastisk torsdag♥ Tenk det er snart helg igjen. Og ingen hvilken som helst helg, men adventshelgen:)

Klem fra Margit

4 kommentarer
  1. Hej!
   så fint 🙂 var kan jag köpa det fina runda trefatet med ben? hur stort är det i Diameter?
   Tacksam för ditt svar:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg