1. advent

1 advent er her kjære lesere♥

Tiden vi har ventet og sett frem til lenge. Nå er ventetiden igang. Venting og forberedelser til en av de største dagene i året for barna. Desverre ikke for alle, men for de aller fleste. Nå skal vi bake, pynte, ha juleverksted, spise mye god mat, åpne kalender osv osv. Jeg for min del liker advent og ventetiden best. De koselige dagene med forberedelser. Julaften går altfor fort, men er så koselig. Og romjulsdagene er nesten de beste!

Imorgen er det 1.desember. Det er kun 1 måned igjen av 2014. Hvor har det året blitt av? Det er skremmende hvor fort tiden går. Høsten har gått veldig for for min del. Barnehagestart, skolestart, oppussing av butikk, ny nettbutikk, cafe, ja i det hele tatt mye jobbing. Nå gleder jeg meg veldig over desember måned!

Vi har hatt en kjempefin 1. søndag i advent. Jeg våknet kl.09.30 og var nesten litt sur. Følelsen av at hele dagen var gått fra meg grep meg. Etter å ha tenkt meg litt om måtte jeg bare innse at jeg kanskje trengte å sove. Etter en løpetur fikk jeg klarnet hodet, våknet og fikk tatt tak i dagen. Huset har fått litt mer julepynt, men langt fra alt. Jeg laget prøvemiddag for julaften idag. Ribbe, medisterkaker og julepølse. Mmmmm! Jeg og Pernillemor bakte litt pepperkaker og hørte på julemusikk. Mine foreldre og lillebror med samboer kom på middagsbesøk. Så koselig, desverre altfor sjeldent! *skjerpe seg* Vi avsluttet den fine søndagen med julegrantenning her vi bor. Da ble julestemningen satt! 

Det første lyset er brent og skal få brenne alene frem til neste søndag.

Imorgen er en hektisk dag! Salgsrekord i nettbutikken git maaaaange pakker som skal ut og avgårde med postmann. *Lykke for en grunder*

Førjulsklem fra fru Drømmeverden

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg