Velkommen desember!

Da skriver vi 1.desember på kalenderen♥ Koseligste tiden på året!

Jeg ble ferdig med pakkekalenderen til begge jentene i siste liten igår kveld. Gavene kjøpte jeg tidlig i november. Alikevel ventet jeg til siste liten med å pakke de inn, er det mulig? Det jeg ikke tok med i beregningen i år var at det ikke var 24 pakker som skulle pakkes inn, men 48 (!) pakker. Jeg ble revet med og glemte litt av tiden, så da traff jeg puten sent. Pernille våknet kl.05.30 idag og vekket meg kjempeivrig. “Mamma, det er kommet adventskalender i stua!” Da var hele jobben glemt:)

Dagen startet med en deilig løpetur. Jeg var hjemme med en litt pjusk minstemor denne formiddagen før mannen kom hjem og tok over. Det var bare å komme seg på jobb og får ting gjort. Idag har vi pakket esker så teipen har sprutet. Så utrolig moro, men så mye jobb. Det er stas at ordrene hagler inn i nettbutikken. Tusen takk til dere alle! 

Fatet finnes her

Tenk at vi reiser til London på torsdag. Jeg blir nesten stresset av tanken. Bittelitt mye som skal være på plass innen den tid. Men som jeg gleder meg også. Bilder av en julepyntet London by florerer på Instagram, da kjenner jeg reisenervene komme skikkelig:)

Desember klem fra

Margit

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg