Det sniker seg på!

God morgen♥

Ekstra tidlig ute idag for det er mye som skal på plass før jeg er klar for avreise. Herremin vi reiser til London imorgen tidlig! Jeg gleder meg så mye at jeg nesten sprekker. Det er 5 år siden vi var der sist, på akkurat samme tid. Byen er så koselig, shoppingen bra, julestemningen på topp. Ja, i det hele tatt. Husker hvor mye inntrykk jeg samlet sist. Jeg håper virkelig jeg klarer å finne den rette julestemningen for den uteblir i år. Her hjemme har jeg pyntet litt og i butikken er det full jul. Alikevel klarer jeg ikke helt finne den rette stemningen i kroppen. Skal jeg være helt ærlig så tror jeg det er snøen som gjør det. *ønske seg snø*

Huset får litt og litt julepynt. Mannen fant hele 7 esker + poser på loftet. Over halvparten ser nok desverre ikke dagens lys. I år må jeg sortere og kvitte meg med det som bare blir båret opp og ned fra loftet. Har du pyntet huset?

Jeg liker å fylle lykter jeg bruker hele året med mose, kongler, svibler, stjerner og røde bånd. Det er enkelt å lage jul ut av helårs pynt. 

Pute med metalleffekt // double hurricane // stuebord

Nå får jeg haste av sted til jobb. Mye som må være ferdig før jeg kan ta en langweekend. Alt må være på stell. Håper å rekke en løpetur senere idag, før jeg tar fatt på pakkingen. Det er det verste med å reiser bort!

Hipp hipp hurra for mine to tvilling tanter idag!!!

Fin fin onsdag♥

Margit

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg