Klar for ny (L)UKE

God Mandagskveld til deg♥

Da er vi tilbake på norsk jord og hverdagslivet ble regelrett slengt i ansiktet på meg. Utpakking av kofferter, klesvask, rydding av hus, og klargjøring til ny uke. Første dag tilbake på jobb var hektisk, men så koselig:) Jeg er ikke helt a jour med jobben, men det håper jeg å bli imorgen. Det var så deilig å se igjen de to små jentene mine. Godt å reise på tur, men enda bedre å komme hjem igjen.

De siste dagene i London ble bloggfrie, litt frivillig og litt ufrivillig. Macen min ble tom for strøm og jeg hadde ikke med meg adapter. I tillegg var det godt å legge den litt til side når jeg alikevel “måtte”. Nå henger vi litt igjen på adventskalenderen, men det tar vi igjen:)

Luke 8 er åpnet og der befinner det seg ett dekkesett fra Riviera Maison. Settet inneholder: 2 stk dekkebrikker med teksten merry christmas, 2stk røde servietter og 2stk serviettringer.

Fortell meg hva du ønsker deg fra Drømmeverden i kommentarfeltet og jeg trekker en vinner imorgen kveld.

Vinner av 2stk juletrær i glass er:

Pethra kerschbaumer

05.12.2014 kl.09:27

Eg berre elsker bloggen , huset og bildene dine! Du er klart et bevis på at allt går bare du er beredd at satse!! Kos deg i London🎅og selvfølgelig ville eg blitt kjempeglad for at vinne disse nydelige juletrer🎄
Klem fra Margit
21 kommentarer
  1. Hei☆
   Jeg ønsker meg rett og slett et besøk neste gang jeg kommer over fjellet fra vest.
   Frustrerende å bo så langt borte fra en så flott butikk, må innrømme at det finnes ikke en slik butikk i nærheten. JEG drømmer meg bort inne på nettbutikken din!
   Har lenge hatt lyst på etasje fatet fra RM,men har fortsatt ikke hatt mulighet.
   Gleder meg til dagen kommer;-)
   Nydelig lagt opp på bilde♡
   Jule Hilsen fra vest!

  2. Ååååå, for en utrolig fin premie!
   Jeg syns du har så mye fint at det er vanskelig å velge. Men jeg liker veldig godt de juleeskene fra RM og Juleduftene fra durance.
   Håper på vinnerlykken 🙂

  3. ønsker meg veldig noen flere rottingdekktallerkner fra RM! Har fire fra før men tonav de er så ujevne i bunnen av tallerknene bare vipper, så to nye hadde vært perfekt:)

  4. Heei 🙂
   Jeg ønsker meg telys – lykten i kjeramikk (formet som et juletre) fra RM. Den er så fin 🙂
   Men som regel ønsker jeg meg alt! Er SÅ mye fint k butikken og elsker bloggen din.🎅

  5. Ønsker meg det meste av rottingproduktene du har i nett.butikken din..Har fått litt dilla på dette.

  6. Hei!
   Endelig er du tilbake på bloggen 😉 Tenker det var godt å få ladet “batteriene” i London 🙂
   Jeg elsker alt du har i butikken – hva med rottingbrett eller det avlange fatet du har på kjøkkenet 🙂
   God natt 😴

  7. Jeg ønsker meg kirke de juletrærne og alle sølv lyse stakene.tror nesten jeg ønsker meg alt i butikken. 🙂

  8. Hei..
   Utrolig fin Blogg du har, må innom å se hver dag:)
   Du har så utrolig mye fint , men kunne virkelig ha ønsket meg en av de kjempefine lyktene fra RM . Precious Pumpkin Lanterne, str M.

  9. Hei! Nå ble eg kjempeglad! Tusen takk!! Og takk foer en nydelig blogg og masse inspirasjon! Får eg dei i posten? Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid🎅

  10. Ønsker meg det deeeeilig duftyset med kakeduft fra Durance! <3
   Følger alltid med deg, og er innom stort sett hver dag og kikker 🙂

  11. Hei! Graceville Triple Hat Hook S- trippel knagg- Riviera Maison og Anorakk- grå- grey- Barfota har stått på ønskelisten min lenge nå 😊 Du har så mye fint så ønskelisten er lang 🎄

  12. Kjempefin blogg og hyggelig lesing i “julerotet” 🙂 Du har veldig mye fint i Drømmeverden, men akkurat nå ønsker jeg meg mest en Mount street candle holder M- lysestake- Riviera Maison. Dette fordi jeg alltid synes det blir så stusselig og mørkt etter å ha ryddet ut julen. Da hadde det vært flott å skape hyggelig stemning med en slik nydelig lysestake resten av vinteren 🙂

  13. Hei! Synes etasje fatet fra RM er veldig fint og kunne ønsket meg et sånt 😊. Får masse inspirasjon av bloggen din, ser stort sett hver dag 😊

  14. Ønske hadde vært noe i green gate.:) du har et utrolig godt utvalg der .flott og lett og bli fristet hos deg .ha en fin kveld..

  15. Kjøpt endel produkter fra RM i Bodø. Elsker spesielt sølvfargede pyntegjenstander og bruksting. lurer på om jeg kan få bestilt de fine stoltrekkene som du har på spisestuestolene dine.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg