-Its almost Christmas-

Vær hilset kjære lesere♥

Forrige uke ble jeg spurt av Side 2/nettavisen om jeg ville dekke et julebord og gi mine beste tips når det kommer til pynting av bordet. Jeg elsker å bruke granbar når jeg skal lage julebord. Stort sett legger jeg det midt på bordet og pynter med julekuler innimellom og mange telysholdere. Midt på liker jeg å ha blomster, gjerne røde tullipaner. Det er jul det! For å skape et mer elegant bord bruker jeg dekkebrikker, servietter og serviettringer. Gleder meg til å pynte bordet på julaften♥

Startet dagen altfor tidlig idag. Fikk gjennomført en god spinningøkt før jeg vekket jentene og fikk dagen var igang. Nå merker jeg at jeg har vært på jobb i 10 timer idag. Full rulle og knapt 5 minutter på rompa kjennes i bena. Alle butikkene i Åmot har langåpent denne uken folkens. Legg julehandelen til koselige sentrum, uten for mye kjas og mas. Fri parkering, godt utvalg og vi pakker inn gavene for deg. 

Gold kuler// Dekkebrikke sett // Vinkjøler // telysholder sølv //

Ikveld blir det tidlig i seng kjenner jeg. Tusen takk til alle som tar seg tid til å legge igjen kommentarer her inne. Jeg leser hver og en, koser meg med alle. Det gir meg glede til å blogge. Jeg har noen nye spalter og litt annet på gang her på bloggen. Det vil jeg komme med på nyåret når jeg har litt mer tid.

 

Klem fra Margit

 

Vinneren av 2stk god jul lykter:

mette

13.12.2014 kl.00:15

Er i rute ,, blir jul hos meg med de fine te lyse stakene.

Bloggen din er så koselig ♥

Send en mail på [email protected] 
3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg