En tankevekker

God Morgen Fredag♥

Hva venter vi på? Klarer vi å leve i nuet?

Jeg fikk noe å tenke på her om dagen da jeg og storegull hadde kosedag. Det var så koselig det! Desverre altfor sjelden jeg og Pernille får tid alene, stort sett er vesla med oss. Vi hadde en fin samtale i bilen og mammehjerte sprakk nesten av stolthet! Hun er så liten, men alikevel så stor og klok. Vi hørte på julemusikk og hun ville ha meg til å oversette siden hun ikke kan så mye engelsk enda. Den ene sangen handlet om juletiden og advent. Hun undret seg om hva advent egentlig var, jeg forklarte at det var ventetiden frem til jul. Hun mente at med adventskalender så teller vi ned dager og venter på julaften. Da kom spørsmålet: Men mamme hvis vi venter på julaften hele advent, hva venter vi på resten av året da? Jeg ble ordknapp..

Ja, hva venter vi på resten av året? Om kort tid venter vi på lysere tider og våren, deretter sommer og ferie, så høst, deretter jul.. slik går året. Venter vi alltid på noe nytt, noe bedre, noe lysere, noe koseligere, en reise, en ferie, en fest, lønning, en ny baby, et bryllup. Jeg føler at vi ikke er så flinke til å leve i nuet for vi er alltid på vei et sted. Er du enig? 

Jeg pleier ikke å ha nyttårsforsetter, men i år skal jeg. Nå skal jeg bli flinkere til å glede meg over her og nå. Selvfølgelig skal jeg gelde meg til noe jeg skal i nærmeste fremtid, det må være lov. En gulrot i andre enden er bare sunt! Men ta vare på øyeblikkene som skjer rett foran nesa på deg. Kanskje noe for enhver å tenke over i en ellers så stresset verden?

Kjøkkenhylla har fått litt rødt påfyll av Greengate servise og en cookie jar//Riviera Maison  med pepperkaker

De siste dagene har jeg stresset meg gjennom arbeidsdagene. Det koker på jobb:) Tross i det har jeg satt av tid med jentene og familien min♥

Ikveld er det julebord med venninnegjengen. Det skal bli godt med litt venninne-påfyll etter noen uker som nesten bare har bestått av jobb, meg og mitt.

Ta vare på øyeblikkene!

Klem fra Margit

2 kommentarer
  1. Hei Margit🎅veldig fint skrivit-og så sant! Det er akkurat sånn det er! Vi planlegger og planlegger fremtiden, mens vi nesten glemmer nuet… Så idag ska eg gå på posten og hente dei nydelige juletrea eg vant hos deg, så ska eg gå og beundra dei og gleda meg over at eg vant! Tusen takk! Og takk enda en gang for en veldig inspirerende blogg! Stor juleklem fra Pethra🎅🎄

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg