-Rim i skjegget-

God søndag♥

Jeg vil bare titte innom for å si hei og fortsatt god jul. Vi koser oss veldig med juleferie i heimen. Dagene går med til kos, Tv titting, familiehygge, leking, utelek og spising. Akkurat slik juleferien skal være:) Det er så kos å se hvordan jentene våre leker sammen. Tross i 4 års alderforskjell får lillesøster være med på leken. Hun begynner å skjønne mye, prate og bidra med sitt. Og hun ser så opp til storesøster! *herlig*

Jeg for min del har akkurat gjennomført ukas 6 treningsøkt. Ja, det synes jeg det er lov å være fornøyd med! I juleferien er det godt å oppretteholde treningen. Man har gjerne tid og mulighet, innimellom alle selskapene og sofaslitingen:) Jeg for min del har senket skuldrene etter en tøff desember måned i butikken og har langfri. Hvis man er mye bortreist i julen anbefaler jeg å pakke med treningstøy og ta seg en løpetur. Løpe kan man gjøre overalt, på fjellet som i syden. Trening gir meg energi og det trenger jeg hele tiden i min hektiske hverdag. Uten trening og god struktur hadde jeg ikke kunnet ha så mange baller i luften på en gang:)

Skal du løpe ute nå som gradene har kommet seg over på minus siden må jeg bare anbefale en vintertights. Jeg har en fra Nike. Under har jeg ullundertøy og en vindjakke over. Med hansker, noe på hodet og gode løpesko er du klar. Hva med å begynne allerede imorgen? 

Ikveld er jeg alene hjemme. Juhu! Da blir det litt jobbing, dilling i heimen og kanskje en film på tv. 

Bilder fra vårt julehjem kommer♥

Klem fra denne kanten

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg