-Jul i Stua-

God kveld til dere♥

En deilig juleferie har vært avbrutt av et par arbeidsdager nå. Helt ok med et lite avbrekk. Butikken er nå ryddet, stæsjet, og julen er tatt bort fra hyllene. Noe julevarer er igjen, nå på salg. Godt så lenge det varte, men deilig å få litt nytt i hyllene. Ekstra moro er det å se så mange kunder innom på disse romjulsdagene. Jeg som var redd jeg skulle bli alene på jobb nærmest:) 

Her hjemme får julen bli litt til. Herremin som jeg koser meg med alle lysene, den lune atmosfærer og juletre. Til helgen er det nok på tide å få julen vekk. Godt å rydde opp før det nye året starter for fult på mandag igjen. Når hiver dere ut julen?

Jeg har så mange planer for interiøret her hjemme allerede! Faktisk tror jeg en ommøblering står på planen allerede til helgen. Det er noen ting jeg bare må teste ut. Har jeg først fått noe for meg så må det prøves ut. Litt nytt interiør og kanskje en ny farge må inn når julen går ut. Det blir alltid så tomt i huset etter jul. Ønsker meg lamper i vinduene i stuen. Det slår meg hvert år hvor koselig det er med julestjerne/adventsstake i vinduene. Ja, nye lamper skal testes ut:)

Imorgen gifter en venninne seg med sin fine mann. Gleder meg til å få ta del i deres dag♥  Selskapet skal holdes på toppen av Verdens største hoppbakke, Vikersund bakken. Tenk det blir spesielt når klokken blir 24.00. Se utover et hav av fyrverkeri. Anne Kat som har kakebakeri i min butikk har laget en nydelig bryllupskake. Jeg fikk et lite glimt av noen detaljer idag.  Kamera lades nå, det skal med:) 

Jeg får køye!

Margit

6 kommentarer

Siste innlegg