-Lysere tider-

Hva skjer med vinteren ute? nå har jeg så følelsen av vår på dagtid og høst på kvelden. Ihvertfall ikveld hvor det regner, blåser og er så mørkt. Det skal bli deilig med lysere tider nå:)

Starten på den første uken i januar har vært fin, men hektisk. For min del er det mye å ta igjen på jobb, og mange forberedelser for nytt år. Det tar litt tid å komme seg inn i rutinene igjen. Men overgangen fra ferie har gått mer smertefritt enn jeg turte å håpe. Litt trøtt på morningen, men det går seg til. Har dere hatt en fin uke så langt?

Nytt år betyr også nyheter i butikken. Iløpet av januar kommer det mye nytt av både interiør og klær. Gleder meg så til lettere farger og materialer. Imorgen skal jeg endelig ta meg tid til å style og fikse her hjemme. Det ble så tomt uten julen! Nå skal jeg inn med mer lys, blomster, puter og tekstiler. Og jammen tror jeg det blir en farge også i tillegg til alt det duse her hjemme. 

Igjen må jeg bare si: Jeg ELSKER Greengate! Mange fine nyheter som kommer til butikk. Har du en favoritt? Katalogen finner du her

Hurra for lysere tider!

Klem fra Margit

1 kommentar
  1. Heisann! Jeg leste på bloggen din her at du har reist i Amsterdam. Kunne du tenke deg å dele dine Amsterdam-erfaringer med VisitAmsterdam.no gjennom et lite intervju? Send meg en e-post! Hilsen Beate.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg