Er du lat?

Hvordan står det til i de 1000 hjem? Er julen kastet ut for lengst eller tviholder du på den litt til?

Her er julen ute og nytt er flyttet inn. Vi kastet ut juletreet på søndag, siden det passet oss best. Jeg kjente det knøt seg i magen med tanke på å kvitte seg med det koselige treet og alt det koselige lyset. Men når det var gjort var det veldig deilig. Hjemmet vårt ble så åpent, luftig og clean. Det jeg gruet meg sånn til var ikke så ille når det først var fjernet. Julen vår har vært så utrolig fin og koselig, det var nok den følelsen jeg ikke ville kvitte meg med. Til tross for at vi har hatt jul i heimen siden slutten av november så var jeg ikke lei. 

Jeg ble så trist når jeg leste intervjuet med Halvor Bakke igår i VG her. Han mente at de som beholdt julen når man gikk over i januar bare var late. Jeg for min del er vokst opp med tradisjonen om å fjerne julen 13.dag jul. Det er greit at man starter et nytt år med blanke ark og alt det der. Men man er da ikke lat om man følger den gamle tradisjonen!? Jeg har alltid juletre og julepynt fremme på nyttårsaften, og bruker ikke 1.nyttårsdag på å rydde bort julen. Nei, jeg rydder alltid bort første helgen/ ledige fridag etter nyttår. Da er jeg stort sett klar for noe nytt. Og jeg anser meg selv som langt ifra LAT! Når rydder du ut julen?


Nå er jeg 10 kilo lettere, ihvertfall føles det sånn. En dag med hjemmekontor har resultert i mange punkter mindre på to-do lista mi. Det er deilig med ferie, men desverre hoper det seg opp med papirer og kontorarbeid. Sånn er det å være sin egen sjef, tar du fri så blir ikke jobben gjort. Her hjemme har jeg fått stylet, fått frem ny farge, nye blomster og freshet opp hjemmet. Nå har vi et rent, luftig og fresht hjem igjen♥

Nå er jeg skikkelig klar for en ny dag på jobb imorgen♥

Klem fra Margit

1 kommentar
  1. Hei Margit!
   Jeg ble veldig provosert av uttalelsen til Halvor Bakke 😁 Jeg følger den gamle norske tradisjonen med å pynte lillejulaften og rydde bort julen 20 dag jul (13 januar). Det er da så mørkt og trist i januar og så koselig med stjerner i vinduene og juletre med lys og glitrende pynt ❤️🎄
   La det nå være opp til hver enkelt hvilke tradisjoner man vil følge og han burde holde seg for god til å komme med slike dumme uttalelser.
   Ha en super kveld 😃

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg