-TON-I-TON-

Hei lørdag og god helg♥

Deilig å våkne opp til helg og kunne slenge rundt i pysjen. Ihvertfall for en liten stund. Jeg skal på jobb og jentene skal til nabo´n. Selv om jeg har jobbehelg er det fortsatt følelse av helg. Det er noe med det å slippe ut altfor tidlig, vekkeklokke, matpakker og styr. En hektisk uke er på hell og det er en god følelse. Første uke etter juleferie, mann på jobb og mye som skulle gjøres på jobb. Jeg klarte det med glans:) *klapp på skulderen*

Kjøkkenet vårt er nå vinterkledd. Isblå farge sammen med beige er griselekkert! Det ble fargeløst og tomt etter at julen ble kastet ut, men med den nye fargen og interiøret synes jeg det er kjempedeilig. Så rent og enkelt. Jeg elsker puter og synes de gjør så mye med interiøret. Det myker opp, skaper hygge og farge. En enkel måte å endre interiøret på etter sesong, gjerne sammen med blomster, lys og andre tekstiler. Vårt kjøkken har fått isblå puter, løper, kjøkkenhåndkle og blått Greengate servise i hylla. Det er ikke mer som skal til!

Isblå pute // Blomstret pute // dekkebrikker rotting // isblå løper

Her i heimen har vi stort sett møbler i lyst stoff. Mange spør meg hvordan vi kan ha det med små barn. Det er ikke noe problem om man tar visse forhåndsregler. De trenger ikke sitte å spise mat som blåbær, sjokolade, makrell i tomat, ketchup og mat som setter sterke flekker. Ellers går det meste bort! Ja, vi bruker møblene våre stor som små. Når vi spiser har jeg en våt klut ved min side til å vaske vesla underveis. 


Idag har jeg ukens treningsfrie dag og det er helt ok. Jeg er mer eller mindre støl fra topp til tå. Godt, men frustrerende å bevege seg:) Er du kommet igang med treningen da? 

Nei, nå skal de små her få frokost mens de ser på barne-tv. Det er helge-luksus det♥

Klem fra Margit

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg