-Vinterkledd-

Har dere hatt en fin helg? Jeg synes det akkurat var fredag og helgestart. 

Så deilig å se masse snø ute. Jeg hadde egentlig gitt opp håpet om skikkelig vinter, men endelig kom det. Jentene har lekt ute i snøen og kost seg. Faktisk fikk vesla ski igår og de ble testet ut idag. Ikke så langt hun kom, men hun ville ikke ta de av seg. Jeg synes hun er flink til å ikke være fylt 2 år engang. Eller hun fyller 2 år til lørdag. Tenk det, tiden går så altfor fort! Husker veldig godt dagen vi kom hjem fra sykehuset. Det var nesten 30 minus ute og masse snø. Vi var så bekymret for å ta med oss den lille bylten ut fra sykehuset siden det var så kaldt. Lille skatten vår♥

Det er ikke bare landskapet ute som er kledd i vinter. Her hjemme er også hjemmet vårt vinterkledd. Litt blått har inntatt stuen også, det er så fint sammen med jordtonene. En liten touch av treverk og metaller så er vi der. Jeg elsker miksen av fint mot røft! Egentlig fikk sofakroken en følelse av cottage. Det er perfekt nå som det er innesesong og kose-seg-inne-vær. Det nye tilskuddet i putesamlingen er en rutet ullpute i blått og brunt. Passet perfekt! 

Rutet ullpute // mørkeblå volangpute // Blomstret shimmerpute

Etter en skikkelig avslappende søndag er jeg klar for en ny uke. Det har vært deilig å lade batteriene skikkelig. Formen har ikke vært helt der idag. Skikkelig tiltaksløs, men det er lov innimellom. Stort sett går det i 110 både hjemme og på jobb. Tidlig kvelden idag så er jeg nok der imorgen:)

Søndagsklem fra Margit

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg