Vil du bestemme?

Hei og hå!

Idag har jeg lyst til å bruke de fine leserene mine for alt de er verdt:) Som blogger kan man innimellom føle seg litt tom, usikker, forvirret, lite kreativ og kanskje litt “alene”. Kanskje også kalt bloggesperre. Jeg er kommet til et punkt hvor jeg vil noe mer og gi mer av meg selv. Bloggen her startet som en hobby for min interiør-interresse og bygging av vårt drømmehjem. Som eier av interiørbutikken Drømmeverden ble det også navnet på bloggen, enkelt og greit. Jeg har mye å dele med dere på interiørfronten, både hjemmefra og på jobben. Men noen ganger føler jeg at jeg går i et spor og ikke kommer meg helt ut av det. Akkurat nå har jeg noen prosjekter her hjemme jeg vil dele med dere, og nye varer kommer på løpende bånd inn i butikken. De må selvfølgelig blogges om:)

Idag bruker jeg allerede mye tid på bloggen. Planlegging, Styling, ta bilder, skrive?ja det tar mye mer tid enn man tror. Jeg har funnet ut de siste månedene at jeg blir mer og mer glad i å blogge, og liker at det er en del av hverdagen min. Egentlig ønsker jeg å gi enda mer av meg selv på bloggen og bruke mer tid på den. Men da trenger jeg dere lesere. 

Hva vil du lese om og se bilder av her på bloggen?

Bloggen vil fortsatt være en interiørblogg i all hovedsak. Noe du ønsker/savner/har tips om ift interiør? I tillegg til å drive butikken er jeg jo småbarnsmamma, husmor, kjæreste, over gjennomsnittet opptatt av trening og kosthold, glad i å lage mat/bake, glad i mote og ellers en livsnyter med støv på hjernen. Tidligere har jeg blitt spurt om jeg vil dele mer om butikkdrift og trening. Er det noe? 

Fyr løs i kommentarfeltet kjære dere! (eller send en mail til [email protected] om du heller vil det)

Tips til faste spalter, tema, uke-innlegg så kom med det også.

Jeg er klar:) 

Margit

(klærne på bildene er på salg by the way)

9 kommentarer
  1. Hei, vil begynne med at si at eg syns du har en fantastisk flott blogg!! Mange fine bilder og godt skrivet😊det eg kunne tenkt meg at se er utendørsbilder, bilder av huset fra forskjellige vinkler og tomta rundt,allt du har vist til nå er👌så eg gleder meg til fortsettelsen, klem fra Pethra

  2. Super blogg!❤️👍 trening og kosthold (selvom vi aller fleste vet vi ikke klarer å motstå fristelsen når vi kommer på Drømmeverden)😂

  3. Masse oppskrifter på sunn mat .niste mat og masse masse fine bilder av interiør .forslag til pynting av skjenk hyller etc .bloggen din måjeg lese hver dag .gjerne forslag på duker på bord.kanskje vi kan sende deg bilde av bordet skjenken hylla våres og du hjelpe oss å finne ut hva som er flott på de tingene ..ha en fin kveld 🙂

  4. Titter innom bloggen din jevnlig, jeg kunne tenkt meg mer oppskrifter og forslag til matretter, tips til styling uten at man må ut å kjøpe noe nytt hver gang:-). Ellers er hverdagsliv og ting du allerede skriver om supert:-). Ha en flotters dag.

  5. Hei:)
   Jeg har blitt avhengig av å gå inn å kikke på bloggen din hver dag,kjempe koselig!:)
   Og savner noen ganger fler bilder,av huset innvendig,forskjellige løsninger/interiør i forskjellige rom og utvendig bilder.
   Syns det er veldig koselig at du har bloggen og liker den godt!
   Lurer i samme slengen på hva hele antrekket på nederste bilde koster nå?
   Ha en fin dag og gleder meg til neste innlegg😃

  6. Også tips til hverdagsantrekk samt litt mer pynta klær til selskaper hadde vært
   fint:)
   Klær fra butikken,men også andre kles merker.
   Ha en fin dag og gratulerer med dattern:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg