-På Flyttefot-

Hei og hopp♥

Ja, jeg er interiørgal og elsker å gjøre om i heimen. Kanskje til mannens store fortvilelse. Han henger med så godt han kan. Jeg har flyttet om mye her i heimen, men stort sett innebærer det ikke så altfor store forandringer. Men idag, da er dagen skal jeg love dere! Nå skal det meste flyttes rundt på og jeg er så ivrig!

I skrivende stund har jeg faktisk 3 elektrikkere på besøk. Og her sitter jeg midt i hele flokken og blogger:) Nå skal takpunkter opp både på kjøkken og stue. Og litt annet småplukk. Da vi bygget for 2 år siden var jeg ikke sikker på hvor og hvordan lamper vi skulle ha. Mye av møblene var ikke planlagt heller så da er det ikke lett å bestemme seg. Idag er det fortsatt ikke lett å bestemme seg, og tro meg jeg har tenkt og tenkt. Problemet er jo at jeg flytter både sofa, spisestue, lenestoler og skjenker rundt ettersom jeg får nye ideer. Og da blir takpunktene feil uansett. Etter en prat med elektrikker (som er oppriktig oppgitt over meg?hihi) har vi kommet frem til en enkel og smart løsning. Jeg skal vise dere når det er ferdig installert. Når man bygger hus er det kjedelig å lage mange hull i taket så elektrikker la bare rør oppe på loftet som vi nå skal koble til. da blir det å borre hull i taket?..iiiikkk! 

Ikveld blir det bæring, skubbing og flytting av møbler i heimen. Så dette er siste gang dere ser spisestuen stående på dette stedet. Ihvertfall på de første ukene:) Jeg må bare finne en måte å få med meg mannen på denne flyttingen. Ellers blir det tungt. *tenke tenke*

Ja, jeg er interiørgal og I LOVE IT♥ 

Tusen takk for ønsker fra dere til hva jeg skal blogge om. Bare å fortsette å komme med ønsker. Det er jo dere jeg blogger for:)

Ivrig klem fra Margit

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg